< Böngészés > Főoldal / Közélet / Blog article: Tovább reped – Lemondott egy fideszes frakcióvezető

| Mobile | RSS

Tovább reped – Lemondott egy fideszes frakcióvezető

2015. május 22. | hozzászólás | Közélet

Tovább reped – Lemondott egy fideszes frakcióvezető

Lemondott a siófoki Fidesz-frakció vezetéséről Szamosi Lóránt – értesült a sonline.hu.

Már a siófoki képviselő-testület hétfői rendkívüli ülésén egyértelművé vált: oda a többséget alkotó, hét fős frakció egysége. Az első repedések még a szemétszállítási díjat nem fizetők listájának napvilágra kerülésekor keletkeztek a Fidesz-frakcióban, ekkor az októberben bekerült képviselők nyilvánosan elhatárolódtak azoktól, akik részesültek a díjmentességben – írja a sonline.hu.

A rendkívüli testületi ülésen előbb a Balaton-parti Kft. átvilágításáról szóló vizsgálati jelentés kapcsán támadt zavar a frakciótagok között (többen is jól láthatóan meglepődtek, amikor az amúgy néhány hónapja siófoki Fidesz-elnökként is regnáló Szajcz Adrián azt javasolta: vegyék le a napirendről), majd a lap információi szerint a zárt ülésen is hasonlóan meglepett többeket, amikor Csorba Ottó előállt a névsorral, hogy kiket javasoljon Siófok a Balatoni Hajózási Zrt. vezetésébe. A sonline.hu tudomása szerint Szamosi Lóránt e szavazások közben felállt és távozott az ülésről.

Arról is hallani: a hétfői rendkívüli testületi ülést követő Fidesz-frakcióülésen egy másik képviselő is fölvetette, hogy le kíván mondani, de erre végül nem került sor. A lap információi szerint Szajcz Adrián lesz a képviselőcsoport új vezetője.

forrás: sonline.hu
forrás:népszava online.hu

Leave a Reply 166 megnézve, 1 alkalommal mai nap |
Tags: