< Böngészés > Főoldal / Sport / Blog article: A Fradi hazai pályán 12 év után győzte le a Videotont

| Mobile | RSS

A Fradi hazai pályán 12 év után győzte le a Videotont

2015. május 30. | hozzászólás | Sport

A Fradi hazai pályán 12 év után győzte le a Videotont

A kupagyőztes és a bajnokságban ezüstérmes Ferencváros 2-0-ra legyőzte a bajnok Videotont az OTP Bank Liga 30., utolsó fordulójában.
A zöld-fehérek ezzel egy hosszú sorozatot szakítottak meg, ugyanis 2003 áprilisa óta nem tudtak nyerni hazai pályán a székesfehérvári együttes ellen. Thomas Doll csapata ezzel a sikerrel a mostani szezonban veretlen maradt a Groupama Arénában.

Szórakoztató, jó iramú első félidőt láttak a nézők a Fradi-sikert hozó kupadöntő “megismétlésén”, s bár a Ferencváros számos lehetőséget dolgozott ki, a vezetést nem sikerült megszereznie. A legtöbbször Böde Dániel került gólhelyzetbe, de hol a kapufa, hol a csatár hibás döntése mentette meg a góltól a Videotont, amelynek játékosai kevés alkalommal kerültek oda a zöld-fehérek kapuja elé.

A szünet után gyorsan előnybe került a hazai együttes, Bödének ugyanis végre sikerült bevennie a fehérváriak kapuját. A folytatásban is inkább a Ferencváros irányított, de a Videotonnak is akadtak lehetőségei, 20 perccel a lefújás előtt viszont megduplázta góljainak számát a zöld-fehér csapat.

A hajrában magabiztos maradt a Fradi, amely a meccs összképe alapján megérdemelten zárta győzelemmel a szezont.

OTP Bank Liga, 30. (utolsó) forduló:
Ferencváros-Videoton FC 2-0 (0-0)

Groupama Aréna, 6087 néző, v: Kassai
gólszerző: Böde (47.), Cukic (70.)
sárga lap: Ramírez (28.), illetve Szolnoki (17.), Vinícius (45.), Brachi (51.)

Ferencváros: Dibusz – Bönig, Gyömbér, Batik, Ramírez – Varga R., Cukic, Somalia, Lamah, Ugrai – Böde

Videoton: Pajovic – Szolnoki, Fejes, Vinícius, Brachi (Heffler T., 66.) – Alvarez, Simon Á. (Kocsis, 81.), Kovács I., Trebotic, Ivanovszki – Feczesin (Oliveira, 74.)
forrás:Ts.hu

Leave a Reply 559 megnézve, 1 alkalommal mai nap |
Tags: