< Böngészés > Főoldal / Közélet / Blog article: Paralimpiai-botrány: “Deutsch Tamás ezt is megússza?”

| Mobile | RSS

Paralimpiai-botrány: “Deutsch Tamás ezt is megússza?”

2015. május 30. | hozzászólás | Közélet

Paralimpiai-botrány: “Deutsch Tamás ezt is megússza?”

Kunhalmi Ágnes szerint a Paralimpiai Bizottság elnökének lemondása – a parasportolók támogatásából végtörlesztett hitel, a közpénzből szervezett magánutak és a szervezeten belüli vesztegetési kísérletek hatására – elkerülhetetlenné vált.

Minden egyes nap, amelyet Gömöri a bizottság elnökeként tölt, tovább rombolja a magyar sportvezetés hitelességét. Van azonban még egy felelőse az ügynek, akinek továbbra sem kellett felelnie a kialakult helyzet miatt. Gömöri Zsolt ugyanis Deutsch Tamás, a Fidesz EP-képviselője, a Magyar Paralimpiai Bizottság alelnökének javaslatára végtörlesztette a fogyatékkal élő sportolók támogatásából saját devizahitelét. Deutsch Tamás máig nem válaszolt arra a kérdésre, hogy miért tartja természetesnek közpénzek magáncélokra való felhasználását. Úgy tűnik, Deutsch a kormánypárt politikusaként ismét megússza a felelősségre vonást

– fejtette ki az MSZP politikusa.

Kunhalmi úgy véli, végre meg kellene érteni: a Magyar Paralimpiai Bizottság csak a vezetés lemondása és teljes tisztújítás után tudja ellátni a fogyatékkal élő sportolók képviseletét. Minél tovább húzza a bizottság vezetése a lemondást, annál többet árt a magyar sportolóknak és támogatóknak.
forrás:propeller.hu

Leave a Reply 137 megnézve, 1 alkalommal mai nap |
Tags: