< Böngészés > Főoldal / Közélet / Blog article: Igazság címmel érkezett Baksról egy komment…NAV figyelem

| Mobile | RSS

Igazság címmel érkezett Baksról egy komment…NAV figyelem

2015. június 3. | hozzászólás | Közélet

Igazság címmel érkezett Baksról egy komment.

T. Cím!

Egyetértek a véleményével. Bakson nem lesz béke, amíg a falusi diktátor és csapata lesz politikai hatalmon. Véleményem szerint Bakson a politikai váltás lehetőségét, tisztaságát kizárólag idegennel kell megoldaniuk!
Én is több alkalommal hallottam, hogy a képviselők nem mernek eljárást kezdeményezni a feketemunkások, a cigaretta árusokkal, kontárokkal, az adócsalókkal szemben… egyetértek!

A csatornázás körüli szóbeszéd igen csapkodta a plafont, s mindenki beszélte a 15%- os nyereséget” a diktátornak.
Én is hallottam. Kérdeztem képviselőket… erről…

Búza Zsolt érettségijével kapcsolatban a rektori hivatalnál s ezen belül a Rektor Úrnál kell kezdeményezni az érettségije eredetiségét. Az egyetemi felvételének dokumentumait , valamint a társadalmi munkájából szerzett és igazolt felvétel pontjainak vizsgálatát is beleírhatja a kérelmében, mivel ezt dr. Lajkó Norbert, akkori jegyző igazolt. Tulajdonképpen Lajkó Úrnak is írhat…

A vagyonosodási vizsgálatot Búza s a képviselő-testület ellen Ön is meg tudja kérni, ennek az útja, az ügyészség, a törvényszék, illetve írhat a kormányoldalra is, vagy közvetlen a miniszterelnök Úrnak!!

A vagyon bevallásukkal – képviselők- kapcsolatban szintén a törvényszékhez kell fordulnia. Abban igaza van, hogy nemcsak a képviselők ellen, hanem bármelyik polgár ellen lehet vagyonosodási vizsgálatot kérni!

Továbbiakban megkérheti, hogy a magyar és a külföldi bankoknál illetve cégeknél elrejtett adózatlan pénzeknek – Búza Zsolt s a képviselő-testület- járjanak utána. Ez irányú kérést a NAV Bűnügyi igazgatóságánál kell megtennie.

Dobos Péter s csapata ellen a rendezvények miatti pénzelosztás számláinak ellenőrzését, könyvelését, felosztását ki, kik végezték, milyen pályázatot írtak ki, s hol jelent meg…stb.; – egyszerűen a NAV- tól kell kérnie, hisz közel egy millió forintról van szó!
Véleményem szerint kérje meg visszamenőleg, s keressen meg képviselőket a támogatására; – Akkor ki fog derülni az igazság s ennek a kérésnek a támogatotsága…

A képviselők „igazmondását” a vagyonosodásukkal kapcsolatban szintén a NAV – tól kérheti állampolgárként, illetve a törvényszéktől!

Önnek nincs szüksége a szerkesztőségünk támogatására! Ám köszönjük a bizalmát!

A baksi Jobbik helyi szervezete, valamint a roma önkormányzat halovány, pedig ők sokat tehetnének a helyi politikai manőverek rendezésére. Talán ebben is igaza van!

A képviselők indítványaikról, előterjesztéseikről kikérheti, állampolgárként a jegyzőkönyveket s megnézheti azokat. Kifogást is emelhet ellenük! Ugyanúgy a vagyonnyilatkozatuk esetében is, beletekinthet polgárként!
2015-06-03 -oil-

Leave a Reply 297 megnézve, 1 alkalommal mai nap |
Tags: