< Böngészés > Főoldal / Fecsegő hírek / Blog article: Európai szégyenlistán Orbánék plakátja

| Mobile | RSS

Európai szégyenlistán Orbánék plakátja

2015. június 14. | hozzászólás | Fecsegő hírek

Európai szégyenlistán Orbánék plakátja

Az Euronews európai televízió rangsorában a fő magyar kormányplakátnak a 2. helyet sikerült megszereznie a földrész legvitatottabb bevándorlás-ellenes posztereinek sorában.

A pálmát a svájci jobboldali Néppárt vitte el, amelynek hirdetése szerint nem szabad megnyitni az országot a visszaélés/nemi erőszak előtt. (Igaz, egy másik transzparens miatt a párt egyik vezetőjét és helyettesét rasszista diszkrimináció miatt áprilisban elmarasztalta a bíróság.)

A kétes értékű 2. helyezés magyar nyertese arra figyelmeztet, hogy az idegenek nem foglalhatják el a hazai állásokat. A kampány Orbán Viktor stratégiájának része, miután jelentősen megugrott a menedékkérők száma. Az ellenzék ugyanakkor parodizálja a hivatalos változatot.

A további helyezettek között van a francia Front National, az olasz Északi Liga, valamint a brit Függetlenségi Párt, de az utóbbi plakátjai közül – akárcsak Magyarországon többet megrongáltak, hogy kifigurázzák azokat.

forrás:168óra.hu

Liste européenne de l’affiche de la honte Orbán

Télévision Euronews européenne le classement principal de la kormányplakátnak hongrois a réussi à capturer la deuxième place dans la ligne anti-immigration la plus controversée du continent d’affiches.

Le gâteau a pris parti de droite populaire suisse, dont l’annonce a déclaré que le pays ne devrait pas être ouvert avant l’abus / viols. (Cela dit, pour une autre bannière un pour la tête et son adjoint dans le parti, le tribunal a statué contre la discrimination raciale en Avril.)

La 2ème place douteuse en Hongrie avertissant que les étrangers ne doivent pas occuper les emplois domestiques. La campagne de la stratégie de Viktor Orbán, après une forte augmentation du nombre des demandeurs d’asile. L’opposition, cependant, parodie la version officielle.

Parmi les autres lauréats du Front national français, la Ligue du Nord italienne, ainsi que le Parti de l’indépendance du Royaume-Uni, mais les derniers Affiches – comme la Hongrie, endommagés plus pour les caricatures.
Source: 168óra.hu

Leave a Reply 207 megnézve, 1 alkalommal mai nap |