< Böngészés > Főoldal / Közélet / Blog article: Gombostű címmel levél érkezett Baksról/// SZTE, Gépipari Középiskola Szeged,Oktatási Minisztérium , képviselő-testület Baks, figyelem

| Mobile | RSS

Gombostű címmel levél érkezett Baksról/// SZTE, Gépipari Középiskola Szeged,Oktatási Minisztérium , képviselő-testület Baks, figyelem

2015. június 22. | hozzászólás | Közélet

Gombostű címmel levél érkezett Baksról

Tisztelt főszerkesztő Úr!

Segítségét kérem, abban, hogyan kell vagyonosodási vizsgálatot kérni személyek ellen – továbbá
Búza Zsolt Baks polgármesterének érettségijével, egyetemi felvételével kapcsolatban, kihez kell fordulnom?

Bakson az a hír járja, Búza Zsolt le fog mondani! Idegileg ezt a terhet már nem tudja cipelni. A falunknak is megalázó volt mifelénk, amit velünk akart elhitetni.

Kedves levélíró!

Erről több esetben írtam, s tájékoztattam Baks lakosságát és a hivatalokat. Tudja nemcsak beszélni kell róla, hanem cselekedni.

A vagyonosodási vizsgálati kérését írásban vagy személyesen is megteheti a NAV ügyfélfogadási napokon Szegeden. Természetesen 5 évre visszamenőleg is!

Most utoljára még egyszer leírom ennek a menetét.

Búza érettségijével kapcsolatban keresse fel levélben vagy személyesen Szegeden a Déri Miksa Gépipari középiskolát s kérje ki a közérdekű adatokat. A tablóképet is megnézheti! Vagy kérjen segítséget az önkormányzati képviselőktől, ha nem hajlandók segíteni, ezzel fordulhat a hivatalos szervekhez is. pl, Oktatási Minisztérium.

Azt tudnia kell, a képviselőknek kutyakötelessége Önt(ket) ebben támogatni-, segíteni, illetve a kérését a képviselő-testületi ülésen napirendre kell tűzni!! A képviselő- testületnek a határozatát még Búza Zsoltnak is teljesítenie kell. Ilyen egyszerű!

Az egyetemi felvételével kapcsolatban a társadalmi munkáját igazoló Dr. Lajkó Norberttől írásban kérheti az igazolást, vagy személyesen keresse fel Ópusztaszeri önkormányzatnál, hogy melyik Baksi családoknál végzett társadalmi munkát!. A kérdésének második felében természetesen kérhet hazugságvizsgálatot is.

Továbbiakban Felkeresheti Professzor Dr. Szabó Gábor SZTE Rektorát is személyesen vagy írásban kérheti a közérdekű adatok kiadását, vagy a Törvényszéktől vagy az ügyészségtől is.

2015-06-22 -lio-

Leave a Reply 389 megnézve, 1 alkalommal mai nap |
Tags: