< Böngészés > Főoldal / Fecsegő hírek / Blog article: Óriási blamázs: Budapestre repült tévedésből Bukarest helyett egy miniszter((((Blamázs énormes: à tort, se sont envolés pour Budapest à Bucarest à la place d’un ministre

| Mobile | RSS

Óriási blamázs: Budapestre repült tévedésből Bukarest helyett egy miniszter((((Blamázs énormes: à tort, se sont envolés pour Budapest à Bucarest à la place d’un ministre

2015. július 9. | hozzászólás | Fecsegő hírek

Óriási blamázs: Budapestre repült tévedésből Bukarest helyett egy miniszter

Bukarestbe készült, de tévedésből Budapesten landolt Jersey szigetének sportminisztere.

Steve Pallett a klasszikus baki áldozata lett: a repülőjegyének foglalását intéző stáb egyszerűen összekeverte a magyar és a román fővárost.

A francia partokhoz közeli, a brit korona függő területeként nyilvántartott és saját önkormányzattal működő sziget rendezi jövőre a Dance World Cup nevű nagyszabású nemzetközi táncbajnokságot, és Pallett azért utazott volna Bukarestbe, az idei rendezvény helyszínére, hogy hivatalos ceremónia keretében átvegye a stafétabotot a román fővárostól.

A miniszter szerdán a BBC-nek elismerte, a hibát az általa vezetett tárca, vagyis Jersey oktatási, sportügyi és kulturális minisztériuma követte el a téves repülőjegy-foglalással. Pallett szerint egészen a leszállás előtti pillanatokig nem ébredt rá, hogy nem a megfelelő városba érkezik.

A hiba annál is kínosabb, mivel a sportminiszternek Bukarestben nagyszabású átadási ceremónián kellett volna részt vennie, beszédet is kellett volna tartania, és a jövő évi Dance World Cup 32 országból összegyűlő csaknem háromezer részvevője nevében át kellett volna vennie a vetélkedősorozat hivatalos zászlaját a román rendezőktől.

Pallett elnézést kért a hibás repülőjegy-foglalással és a szállásköltséggel együtt feleslegesen kiadott csaknem ezer font, azaz több mint 440 ezer forint közpénz elvesztegetéséért.

forrás:hvg.hu

Blamázs énormes: à tort, se sont envolés pour Budapest à Bucarest à la place d’un ministre

Bucarest a fait, mais à tort, a atterri à Budapest Sports de l’île de Jersey.

Steve Pallett bêtisier classique été la victime des réservations équipage de steward tout simplement confondu la Hongrie et de la capitale roumaine.

La côte française, près de la région de la Colombie dépendances de la Couronne pour enregistrée et opérant dans leur propre île autonome de toutes sortes avenir championnat à grande échelle international de danse appelé Coupe du Monde de la danse, et Pallett il avait voyagé à Bucarest, le lieu de l’événement de cette année de prendre le relais d’une cérémonie officielle, la direction de la capitale roumaine.

Le ministre mercredi, la BBC a reconnu l’erreur dans le ministère dirigé par lui, à savoir Jersey éducatives, sportives et affaires culturelles ministère avait commis le vol-réservation tort. Selon la palette jusqu’à moments avant l’atterrissage ne le réveillent pour ne pas venir à la ville proprement dite.

L’erreur est d’autant plus embarrassant parce que le ministre des sports à Bucarest devrait avoir la participation d’une cérémonie de remise de grande envergure qui était de maintenir et aurait dû prendre la série quiz drapeau officiel du réalisateur roumain de plus au nom de la Coupe du monde de la danse de l’année prochaine accumuler de 32 pays, près de trois mille participants discours.

Pallett excusé pour les coûts vol-réservation et d’hébergement défectueux inutilement libérés avec près d’un millier de livres, soit plus de 440 000 HUF fonds publics elvesztegetéséért.
Source: hvg.hu

Leave a Reply 144 megnézve, 1 alkalommal mai nap |