< Böngészés > Főoldal / Közélet / Blog article: Juliska-Mariska névvel érkezett komment Baksról

| Mobile | RSS

Juliska-Mariska névvel érkezett komment Baksról

2015. augusztus 2. | hozzászólás | Közélet

Juliska-Mariska névvel érkezett komment Baksról

Drága Főszerkesztő Úr!

Tudom, hogy sok munkája van, de jusson ideje az öregekre, az egyedűl élőkre a baksi piac áldatlan állapotára. Kimentünk az unokámmal a piacra, vásárolni krumplit, egy kis paradicsomot, meg paprikát. Tudja a zöldséges nagyon drága, aranyért ad mindent. A piacon meg nem lehet alkudni, mivel arra hivatkoznak, hogy Szilárd is ennyiért adja. Igaz az sem üti be a pénztárgépbe, hanem a mellette lévő számolóba adja össze…ez is adócsalás vagy nem. Miért nincs Búzának embere a hivatalban, mindegy már ha egy fővel többen vannak…az egész rokon már ott dolgozik. Kellene, aki ellenőrizné a piacot. Na figyeljen ide, Bakson nem divat a számla adás, ezt Ön kiválóan látja. Itt mindenki a másikból él. De az mégis szemétség, ha kérek 5 kiló krumplit s alig van négy kiló. A paradicsom is 60 dekával volt kevesebb. Tessék mán nekem segíteni. Kicsi a nyugdíjam, egyedül élek.

Hallottuk a Bl hazugságait, s hogy volt bátorsága kihívni a tüzoltókat. Azt is mondják, hogy talán kifizettetik velük a feleségével együtt a kiszállási díjat.
A felsége is jókis firma volt. Tudnák mesélni. Már alig mer járkálni a faluban. Nem szabad nekik hinni. A falu maga mellett áll. A törpével meg ne foglalkozzon.

Szeretettel mariska néni

2015 augusztus 2
-lio-

Leave a Reply 283 megnézve, 1 alkalommal mai nap |
Tags: