< Böngészés > Főoldal / Közélet / Blog article: Vona: Orbán annyit harcolt a szocializmussal, hogy épített egy másikat//// Vona Orban fought as much with socialism that has built a new one

| Mobile | RSS

Vona: Orbán annyit harcolt a szocializmussal, hogy épített egy másikat//// Vona Orban fought as much with socialism that has built a new one

2015. augusztus 7. | hozzászólás | Közélet

Vona: Orbán annyit harcolt a szocializmussal, hogy épített egy másikat

Néppártként már “kóstolgatni kell a kormányzás felelősségét” – mondta a Jobbik elnöke a gyergyószentmiklósi EMI-táborban péntek délután.

A politikus úgy fogalmazott, hogy pártja életében elérkezett az az idő, amikor “minden mondatot, gondolatot a leendő kormányzás fényében kell megvizsgálni”. Az ellenzéki párt elnöke szerint a 2018-as magyarországi választás a Fidesz és a Jobbik között fog eldőlni.

Vona Gábor elismerte, hogy a Fidesz sikereket ért el a makrogazdasági stabilitás megteremtésében és a nemzetpolitikában. Úgy vélte azonban, hogy Orbán Viktor kormányzása fullasztóvá tette a magyarországi társadalmi közérzetet. “Alámentek a Gyurcsány-kormánynak. Annyit harcolt Orbán Viktor a szocializmussal, hogy épített egy másikat. Annyit harcolt a szocialistákkal, hogy ugyanolyan lett mint ők” – jelentette ki.

forrás:hír24.hu

Vona Orban fought as much with socialism that has built a new one

“Tasting should be the responsibility of governance” as the People’s Party already – said the president of Jobbik Gyergyószentmiklós EMI camp on Friday afternoon.

The politician said that his party’s life has come to a time when “every sentence, thought to be examined in the light of the future government.” The president of the opposition party in Hungary, according to the 2018 election will be decided between Fidesz and Jobbik.

Gábor Vona admitted that Fidesz had success in establishing the nation’s politics and macroeconomic stability. He believed, however, that the government of Viktor Orbán has fullasztóvá social well-being of Hungary. . “All I went down into the Gyurcsány government fought Viktor Orban socialism that has built a new one All I fought the socialists that the same was as they do.” – He said.

Source: hír24.hu

Leave a Reply 240 megnézve, 1 alkalommal mai nap |
Tags: