< Böngészés > Főoldal / Közélet / Blog article: Gombostűfej címmel érkezett Baksról komment..

| Mobile | RSS

Gombostűfej címmel érkezett Baksról komment..

2015. szeptember 10. | hozzászólás | Közélet

Gombostűfej címmel érkezett Baksról komment..

Szerkesztő Úr.

Nagyon szeretem az írásait. Tényközlő, igazságot felderítő, a szemétkedésekről fellebbenti a fátylat. Mi Baksiak kezdjük megszokni s rádöbbentünk – köszönjük Önnek- mi is az igazság, egyenesség szó jelentése.

Több baksi ember, család nem érti dr. Orosz Éva orvos-képviselő magatartását, miért védi a törvénytelenségeket, a közveszély okozást, a feketemunkát, az adócsalásokat – a súlyos idegbetegséggel, súlyos agybetegséggel, súlyos Alzheimer korban szenvedő elkövetővel szemben.

A jogosítványát azonnali hatállyal be kellene vonni. Mégis felháborító, hogy kalapáccsal, csavarhúzóval szereli a segédmunkás az autókat, motorokat meg az Isten tudja miket, s nem ura a mozdulatainak!

Minap majdnem neki ment a temetőnél a buszoszlopnak. Megállt, hogy megnézze, hogy koppant-e. Mikor kiszállt csurgott a nyála és teljesen bamba volt. Szerintünk nem volt magánál. Mikor elindult, nem volt elég az út szélessége.

Félünk tőle, s nem merjük kiengedni a családunkat az utcára, míg ez a súlyos betegnek van jogosítványa.
Az iskolába is el kísérjük az unokáinkat….már biciklivel sem ajánlatos menni, mert nem tudjuk mikor, honnan bukkan elő ez a súlyos beteg.
Nehogy késő legyen doktornő, mikor ébred már fel!

2015-09-10 -ilo-

Leave a Reply 217 megnézve, 1 alkalommal mai nap |