< Böngészés > Főoldal / Életképek/bulvár / Blog article: Több nő is nemi erőszakkal vádolja a szaúdi herceget

| Mobile | RSS

Több nő is nemi erőszakkal vádolja a szaúdi herceget

2015. szeptember 27. | hozzászólás | Életképek/bulvár

Több nő is nemi erőszakkal vádolja a szaúdi herceget

Több nő is nemi erőszakkal vádolja Majed Abdulaziz Ál-Szaúd szaúdi herceget, akit szerdán Los Angelesben őrizetbe vett a rendőrség, miután orális szexre akarta kényszeríteni egyik alkalmazottját.

A szomszédok szerdán Beverly Hills egyik elegáns környékén arra lettek figyelmesek, hogy egy sikoltozó és erősen vérző nő kétségbeesetten próbál kimászni a szaúdi herceg villájának kerítésén. Kihívták a rendőrséget. A járőrök 20 embert találtak a villában, ahol éppen egy parti zajlott. Kikérdezték a személyzetet, majd őrizetbe vették a 28 éves herceget.

A herceg kifizette az óvadékot, és azóta nem tudni, hol van, írja a német Bild. Az ügyet október 19-én tárgyalná a bíróság, de a herceg hollétéről jelenleg nem tudni. Nem zárható ki, hogy magángépével már elhagyta az Egyesült Államokat, bár a herceg nem élvez diplomáciai mentességet az Egyesült Államokban.

Egy libanoni lap közben pénteken azt írta, a szaúdi király másik fiának konvoja okozhatta a mekkai zarándoklat alatt történt, több mint hétszáz halálos áldozatot követelő tülekedést, de a szaúdi hatóságok cáfolták ezt. Mohamed bin Szalmán Ál Szaúd herceg a csütörtök reggel 9 és 10 óra között történt tragédia idején egy 200 katonából és 150 rendőrből álló kísérettel igyekezett az ördög megkövezését jelképező rítus helyszínére, ami komoly zavart keltett az embertömegek örvénylő folyamában.

Az időközben több arab hírportálon – az ad-Dijárra hivatkozva – közölt hír szerint a herceg a hatalmas kíséretétől körbefogva a zarándokok között haladt át a Mekkától néhány kilométerre keletre fekvő Minán, ami miatt sokan megváltoztatták útvonalukat, és az eredeti haladási iránnyal szembe menve próbáltak kikerülni a tömörülésből. A libanoni újság szerint Mohamed és küldöttsége a tömegszerencsétlenséget látván azonnal távozott a helyszínről.

forrás:index.hu

Leave a Reply 226 megnézve, 1 alkalommal mai nap |