< Böngészés > Főoldal / Fecsegő hírek / Blog article: A menekülteket vendégül látó Gyurcsány a CNN egyik főműsorában szerepelt)))) Les réfugiés Gyurcsány accueille l’un des principaux répertoire présenté sur CNN

| Mobile | RSS

A menekülteket vendégül látó Gyurcsány a CNN egyik főműsorában szerepelt)))) Les réfugiés Gyurcsány accueille l’un des principaux répertoire présenté sur CNN

2015. október 2. | hozzászólás | Fecsegő hírek

A menekülteket vendégül látó Gyurcsány a CNN egyik főműsorában szerepelt

Orbán ősellensége élő adásban mutatott fityiszt a Fidesznek

Christiane Amanpour, a CNN vezető külpolitikai újságírójának műsorába jelentkezett be csütörtök éjszaka Gyurcsány Ferenc. Az amerikai hírcsatorna azért kereste a volt magyar miniszterelnököt, mert Gyurcsány éjszakáról-éjszakára menekülteket lát vendégül a házában.

© CNN

A műsor felvezetésében bejátszották Orbán Viktor angol nyelven tett nyilatkozatát, amelyben a magyar kormányfő azt üzente a menekülteknek, hogy ne jöjjenek Európába. Mint mondta, Törökország már biztonságos állam.

Gyurcsány videókapcsolaton jelentkezett be a műsorba, és arról beszélt, hogy napról napra változik, hány menekült tölti náluk az éjszakát. Mint mondta, megteszi, amit tud. Korábban feleségével ételt és italt vittek a menekülteknek, de most már megnyitja előttük a házát is.

A netes kommentekben – jobboldali kommentelőktől – a mai napig rendre előkerül az érv, miszerint „ha annyira szereted a menekülteket, fogadd be őket”! Gyurcsány nem csak ennek a gondolkodásmódnak adott egy pofont, hanem egyúttal ellopta a show-t a kormány elől. És ami a legfontosabb: a nyugati közvélemény számára egy, a kormány menekültellenes álláspontjánál barátságosabb Magyarország képét közvetítette.

(CNN)
forrás:168óra.hu

Les réfugiés Gyurcsány accueille l’un des principaux répertoire présenté sur CNN

Ennemi juré Orban diffusion en direct a montré Fidesz signe fig

Christiane Amanpour, le spectacle de leader politique étrangère journaliste de CNN jeudi soir venu, Ferenc Gyurcsány. Les nouvelles chaîne américaine qu’il cherchait pour le Premier ministre hongrois Gyurcsany parce nuit après nuit accueille les réfugiés de la maison.

© CNN

Le spectacle précurseur bejátszották la déclaration de Viktor Orbán en anglais, dans lequel le Premier ministre hongrois a envoyé un message aux réfugiés de ne pas venir en Europe. Comme il le dit, la Turquie a été un état sûr.

Connexion vidéo Gyurcsany est connecté sur le spectacle et a parlé de changements de jour en jour, combien de réfugiés, ils passent la nuit. Comme il le dit, il fera ce qu’il peut. Plus tôt, sa femme apportait de la nourriture et des boissons aux réfugiés, mais maintenant il ouvre en face de sa maison ainsi.

Des commentaires d’Internet dans – dès commentateur – à nos jours clinique est l’argument selon lequel «si vous aimez les réfugiés, les prendre!” Gyurcsany non seulement donné cette façon de penser est une claque dans le visage, mais aussi volé la vedette en face du gouvernement. Et le plus important, celui médiation, la position anti-réfugiés du gouvernement qu’il l’image plus accueillante de la Hongrie dans le public occidental.

(CNN)
Source: 168óra.hu

Leave a Reply 224 megnézve, 1 alkalommal mai nap |