< Böngészés > Főoldal / Fecsegő hírek / Blog article: Lázár: a fideszes menedzsment is szétlopná az állami cégeket//// Lazare: Fidesz est distribué volé la gestion des entreprises publiques

| Mobile | RSS

Lázár: a fideszes menedzsment is szétlopná az állami cégeket//// Lazare: Fidesz est distribué volé la gestion des entreprises publiques

2015. október 7. | hozzászólás | Fecsegő hírek

Lázár: a fideszes menedzsment is szétlopná az állami cégeket

Fideszes kormány alatt. Szocialista kormány alatt a szocialista menedzsment tenné ugyanezt. A Miniszterelnökséget vezető miniszter a parlamentben beszélt.

A Parlament mezőgazdasági bizottsága ellenőrző albizottságának keddi ülésén Lázár János is részt vett. A Miniszterelnökséget vezető miniszter az állami földek privatizációja kapcsán beszélt az állami cégek gazdálkodási gyakorlatáról: „Eladtuk az összes mezőgazdasági cégünket, rég túl vagyunk a gazdálkodáson. Nem csinálja a magyar állam. Miért? Mert nem tudott gazdálkodni. Mert szétlopták, ellopták és szétcsalták az állami mezőgazdaság cégeket.

Kinek kell ez a világ? Nem hiszem, hogy bármelyikük is ezt akarja, hogy ezen a pár százezer hektárom elkezdjünk gazdálkodni, és amikor szocialista kormány van, akkor a szocialista menedzsment lopja szét, amikor fideszes kormány van, akkor a fideszes menedzsment lopja szét” – mondta Lázár János.

Az Országgyűlés mezőgazdasági bizottsága ellenörző albizottságának üléséről készült részletesebb videót itt tekinthetik meg.

forrás:atv.hu

Lazare: Fidesz est distribué volé la gestion des entreprises publiques

Sous le gouvernement Fidesz. Sous le gouvernement socialiste de gestion socialiste ferait la même chose. Opportunités de Le Premier ministre a parlé au parlement.
La réunion du sous-comité de suivi du Comité de l’agriculture du Parlement mardi Janos Lazar a participé. Opportunités pour du Premier ministre a parlé dans le cadre de la privatisation des pratiques de gestion des terres des entreprises d’Etat de l’Etat: “Nous avons vendu tous les agricole de notre entreprise, nous sommes passé depuis longtemps la gestion. Il ne fait pas l’État hongrois. Pourquoi? Parce qu’il ne pouvait pas cultiver. Car en dehors volé, volé et attirés dans les entreprises agricoles de l’Etat.
Qui a besoin de ce monde? Je ne pense pas qu’aucun d’entre eux qui veulent être dans ce pour quelques centaines de milliers d’hectares commencent à cultiver, et quand le gouvernement socialiste est, la gestion socialiste voler scission lorsque le gouvernement Fidesz, puis la gestion Fidesz voler dehors “- a déclaré János Lázár.
La réunion du sous-comité de la commission de l’agriculture Assemblée nationale a tenu contrôleurs plus vue détaillée de votre vidéo ici.
Source: atv.hu

Leave a Reply 222 megnézve, 1 alkalommal mai nap |