< Böngészés > Főoldal / Fecsegő hírek / Blog article: A Kaszpi-tengerről bombázták Szíriát az oroszok/// La mer Caspienne, les Russes ont bombardé la Syrie

| Mobile | RSS

A Kaszpi-tengerről bombázták Szíriát az oroszok/// La mer Caspienne, les Russes ont bombardé la Syrie

2015. október 8. | hozzászólás | Fecsegő hírek

A Kaszpi-tengerről bombázták Szíriát az oroszok

Oroszország egy hete mér légicsapásokat a terrorista erőkre Szíriában, amely során több mint 120 bevetésük volt. Most a haditengerészetük is csatlakozott a harcokhoz. Ezzel párhuzamosan Irak azt fontolgatja, hogy ők is felkérik az oroszokat az Iszlám Állam elleni légicsapásokra területükön.

Lejátszás

Szerdán Oroszország haditengerészeti támadásokat indított az Iszlám Állam csapatai ellen Szíriában – jelentette az orosz védelmi miniszter Putyinnak egy televíziós találkozó alatt. Szergej Sojgu elmondta, hogy négy orosz hajóról lőttek ki 26 rakétát, és 11 célpontot találtak el. Hozzátette, hogy a csapásokat a Kaszpi-tengerről indították, a nagy hatótávolságú rakéták pedig 1500 kilométert tettek meg a céljaikig. A jelentések szerint civil objektum nem sérült meg.

A mai támadás során Oroszország és az ostromlott szíriai rezsim egységes akciót indított az iszlamista csoportok ellen az ország nyugati részén, Hama és Ildib tartományában. Egy ellenzéki csoport szerint a szíriai bombázásokat és az orosz légicsapásokat láthatóan összehangolták. Szíriai tisztviselők megerősítették, hogy a csapataik szárazföldi támadásokat indítottak az orosz bombázások alatt. Úgy tűnik, hogy ez volt az első koordinált offenzíva a szeptember 30-án véghezvitt légicsapások óta.

A BBC szerint mindez azt mutatja, hogy Oroszország és a szíriai kormány együttműködése új szintre lépett, és újabb bizonyítékkal szolgálhat arra, az oroszok célja elsősorban nem a terrorizmus elleni harc, hanem Bassár el-Aszad rezsimjének a támogatása, bár ezt Moszkva határozottan tagadja. Kijelentették, hogy csak a terroristákat veszik célba, de nyugati és szíriai ellenzéki források állítása szerint legalább néhány légicsapás “civileket” és a Nyugat által támogatott felkelőket is eltalálta. Oroszország korábban azt mondta, hogy hajlandó együttműködni az Egyesült Államokkal a Szíriában folyó támadásokban.

Nagyszabású szárazföldi offenzívát indítottak a szíriai kormányerők

“A szíriai hadsereg és szövetségesei az orosz légierő támogatásával nagyszabású szárazföldi műveletet kezdtek Hama tartomány északi részén” – közölték nevük elhallgatását kérő szíriai illetékesek.

Az Emberi Jogok Szíriai Megfigyelőközpontja (OSDH) szíriai emigráns szervezet arról számolt be, hogy a kormányerők négy fronton kezdtek hadjáratot Hama és az északnyugati Idlíb tartományban. A tájékoztatás szerint

a szárazföldi műveletnek a Damaszkuszt Aleppóval összekötő autóút biztosítása is célja.

Az AP amerikai hírügynökség megjegyezte, hogy az Iszlám Állam (IÁ) nevű dzsihadista szervezet fegyvereseinek nincsenek állásai a szóban forgó területeken.

Vlagyimir Putyin orosz államfő szerdán arról számolt be, hogy a hadsereg fokozni fogja szíriai légi hadjáratát, hogy támogatást nyújtsanak a Bassár el-Aszad elnökhöz hű erőknek az Iszlám Állam elleni hadjáratához.

<iframe width=”551″ height=”317″ src=”https://www.youtube.com/embed/OXHZ3gGqmDo” frameborder=”0″ allowfullscreen></iframe>


Videó: az orosz védelmi minisztérium nyilvánosságra hozott egy felvételt, ami szerint az iszlamisták polgári létesítmények közelébe, mecsetek mellé rejtik el a hadifelszereléseiket:

Az orosz légierő megsemmisítette az amerikaiak kiképezte lázadók fegyverraktárát

Irak is kérheti az oroszok légitámogatását

Miközben a Nyugat élesen támadja az orosz akciót, a Szíriával szomszédos Irak üdvözölte a beavatkozást. Az iraki miniszterelnök a francia Franca 24-nek azt mondta, hogy hazája üdvözölné az oroszok iraki beavatkozását is az Iszlám Állam elleni harcban.

Hakim al-Zamili, az iraki parlament biztonsági bizottságának az elnöke továbbment. “Arra kényszerülhetünk, hogy hamarosan Irakban is kérjük az orosz légicsapásokat. Remélhetőleg Oroszország komolyabb szerepet játszik majd Irakban, az amerikaiakénál mindenképpen komolyabbat” – idézte a Reuters Zamilit.

Irak egyébként azzal is támogatja az orosz beavatkozást, hogy részt vesz a Moszkva által felállított, az Iszlám Állam elleni műveletekben felmerülő hírszerzési információkat megosztó központ működésében – amelyhez csatlakozott Irán és Szíria is.

vlagyimir putyinVlagyimir Putyin

A mostani támadásokat nyilvánvalóan egyeztetették Iránnal és Irakkal, hiszen a rakéták az ő légterükön keresztül érték el Szíriát – írja a Russia Today. Putyin megköszönte a támadásokban résztvevők munkáját.

„Külön köszönet a Szíriában szolgáló pilótáknak, valamint a Kaszpi-tenger Flotta hajósainak, akik nagy hatótávolságú fegyverekkel harcolnak az Iszlám Állam ellen” – mondta.

„Külön köszönet a Szíriában szolgáló pilótáknak, valamint a Kaszpi-tenger Flotta hajósainak, akik nagy hatótávolságú fegyverekkel harcolnak az Iszlám Állam ellen” – mondta.

A dicséretek mellett óva intett az elhamarkodott következtetésektől. „Tudjuk, milyen nehéz a terrorizmus elleni harc, és még túl korai lenne konklúziót levonni. De az eddigi eseményeket nagyon pozitívan értékelhetjük, hála a Honvédelmi Minisztérium vezérkari szakértőinek, a tiszteknek, és a helyszínen szolgáló katonáknak” – mondta.

Korábban az orosz hadihajók kulcsszerepet játszottak a harci repülők csatarendbe állításában, hiszen azokon szállították a különböző berendezéseket és kellékeket a bázisokra.

Washington nem működik együtt Moszkvával

Az Egyesült Államok nem működik együtt katonailag Oroszországgal Szíriában, mert Moszkva stratégiája “tragikusan téves” – jelentette ki szerdán az amerikai védelmi miniszter Rómában.

“Nem készülünk együttműködni egy általunk tévesnek minősített stratégiával. Megmagyaráztuk, hogy ez tragikusan hibás Oroszország részéről” – mondta olaszországi látogatása során Ash Carter.

“Nem készülünk együttműködni egy általunk tévesnek minősített stratégiával. Megmagyaráztuk, hogy ez tragikusan hibás Oroszország részéről” – mondta olaszországi látogatása során Ash Carter.

A miniszter ugyanakkor kijelentette, hogy a pilóták biztonságát érintő technikai részletekről hajlandóak egyeztetni Moszkvával – írja az MTI.

Moszkva: Washington kibújik az Iszlám Állam elleni harc alól

Az orosz védelmi minisztérium szerint az Egyesült Államok kibújik az iszlám Állam elleni harc alól azzal, hogy nem osztja meg Oroszországgal a vonatkozó hírszerzési adatokat.

“Más országbeli partnereinknek, akik tényleg ellenséget látnak az Iszlám Államban, aktívan segíteniük kell a bázisokról, raktárakról, parancsnoki posztokról és kiképző táborokról szóló adatokkal” – hangoztatta Igor Konasenkov vezérőrnagy, minisztériumi szóvivő a RIA Novosztyi orosz hírügynökségnek nyilatkozva.

“Akinek láthatóan ellenkező véleménye van erről a terrorista szervezetről, az folyton okot keres rá, hogy elutasítsa az együttműködést velünk a nemzetközi terrorizmus elleni harcban” – jelentette ki, Washingtonra utalva.

“Akinek láthatóan ellenkező véleménye van erről a terrorista szervezetről, az folyton okot keres rá, hogy elutasítsa az együttműködést velünk a nemzetközi terrorizmus elleni harcban” – jelentette ki, Washingtonra utalva.

Az orosz védelmi tárca szerdán reagált az Oroszország által megkezdett szíriai légicsapásokat ért amerikai bírálatokra, és azzal vádolta meg az Egyesült Államokat, hogy nem kizárólag az Iszlám Állam (IÁ) nevű dzsihadista terrorszervezet állásait bombázza Szíriában.

“Az Egyesült Államok és más országok légierői már egy éve hajtanak végre légitámadásokat (…) Okunk van azonban azt hinni, hogy nem mindig terrorista célpontokat támadtak” – mondta Igor Konasenkov vezérőrnagy, a moszkvai védelmi minisztérium szóvivője a RIA Novosztyi orosz hírügynökség tudósítása szerint.

A mérsékeltek nem állnak Aszad mögé

A mérsékelt szíriai felkelők egyik parancsnoka elutasította, hogy együttműködjenek Damaszkusszal az Iszlám Állam elleni harcban, amit állítólag Franciaország javasolt.

Bassár az-Zubi, a Szabad Szíriai Hadsereg déli frontjának parancsnoka a brit hírügynökségnek nyilatkozva elutasította szerdán a felvetést. Korábban közösen harcoltunk ellenük, de a szíriai hadsereg hozta be Szíriába az Iszlám Államot, amiért felelősségre kell vonni a rendszert – mondta.

Franciaország többször is hangoztatta, hogy egy politikai átmenet esetén szükség lesz arra, hogy a szíriai hadsereg és a mérsékelt lázadók csatlakozzanak egymáshoz az Iszlám Állam szélsőségesei ellen, de csak akkor, amikor Bassár el-Aszad elnök már távozott a hatalomból.

Párizs: a francia elnök nem javasolta a kormányerők és a mérsékelt lázadók egyesítését

Vlagyimir Putyin orosz államfő szerdai állítása szerint a párizsi tárgyalásokon Francois Hollande azt javasolta, egyesítsék a Bassár el-Aszad szíriai elnökhöz hű hadsereg és az SZSZH erőfeszítéseit az IÁ ellen. Vlagyimir Putyin úgy fogalmazott: Hollande “érdekes gondolatot vetett fel, miszerint lehetne, legalábbis meg lehetne próbálni” egyesíteni erőfeszítéseiket, de Oroszország – tette hozzá – egyelőre azt se tudja, hogy hol tevékenykedik és ki vezeti az SZSZH-t.

Nevük elhallgatását kérő illetékesek ezzel szemben kijelentették: “A francia államfő arról beszélt, hogy a szíriai ellenzék jelenléte szükségszerű a tárgyalóasztalnál”. “A többi nem francia ötlet” – tették hozzá.

A francia elnök az Európai Parlament előtt beszélve szerdán közvetve ellentmondott Putyinnak.

“Nem lesz lehetséges egyesíteni az ellenzéket – a mérsékelt, demokratikus ellenzékről beszélek – a szíriai nép hóhérjával” – mondta Bassár el-Aszadra utalva.

Oroszország egy hete indított légicsapásokat Damaszkusz kérésére a polgárháború sújtotta országban, a szíriai kormányerőket támogatva. Nyugati országok azonban aggodalmuknak adtak hangot, amiért az orosz gépek nem csak az IÁ állásait, hanem más lázadócsoportokat támadtak az ország nyugati részén, köztük a mérsékeltként számon tartott erőket is.

Mindeközben a francia kormány nagyszabású felvilágosító televíziós kampányt indított szerdán annak megakadályozására, hogy francia fiatalok csatlakozzanak a szíriai és iraki dzsihadista harcokhoz. A kisfilmekben négy érintett francia család beszél arról, hogy milyen értetlenül és fájdalommal élik meg a fiatalok elvesztését.

Putyin kész együttműködni a szíriai mérsékelt ellenzékkel is

“A Vlagyimir Putyin elnök által kifejtett álláspontnak megfelelően

Oroszország kész hozzájárulni a szíriai hadsereg és az Szabad Szíriai Hadsereg (SZSZH) erőfeszítéseinek egyesítéséhez

az IÁ és más terrorcsoportok elleni harcban, ide értve az egyeztetést az orosz légierő műveleteiről” – olvasható az orosz külügyminisztérium közleményében.

Szergej Lavrov orosz külügyminiszter korábban “fantom képződménynek” nevezte a Bassár el-Aszad szíriai elnök ellen harcoló Szíriai Szabad Hadsereg nevű fegyveres csoportot, és arra kérte az Egyesült Államokat, hogy tisztázza, miféle szervezet ez, és hol tevékenykedik.

A nyugati hírforrásokban mérsékeltnek beállított, a nyugati államok által is támogatott ellenzéki erőként ismert SZSZH olyan ernyőszervezet, amely több felkelőcsoport törékeny szövetségéből áll, de központi irányítással nem rendelkezik. A Nyugat, Rijád és Ankara is azzal vádolta az elmúlt napokban Moszkvát, hogy elsősorban nem az Iszlám Állam állásaira mért légicsapásokat, hanem olyan területekre, ahol az SZSZH vagy a hozzá kötődő ellenzéki fegyveres csoportok tevékenykednek.

<iframe width=”551″ height=”317″ src=”https://www.youtube.com/embed/NRnOGJfzwtE” frameborder=”0″ allowfullscreen></iframe>

Pentagon: legalább egy koalíciós gépnek ki kellett térnie orosz harci repülők miatt

Irányt kellett változtatnia az amerikai vezetésű koalíció legalább egy, az Iszlám Állam (IÁ) terrorszervezetet Szíriában bombázó gépének, hogy elkerülje a közeli találkozást orosz harci repülőkkel, az eset az utóbbi hat napban történt – közölte szerdán a Pentagon szóvivője.

Egynél többször kellett tenni annak érdekében, hogy megelőzzék a nem biztonságos térmegosztást – nyilatkozott Jeff Davis kapitány, az amerikai védelmi minisztérium szóvivője.

“Meg kellett változtatni egy repülő útirányát” – tette hozzá.

Szavai szerint a gépnek azt követően kellett kitérnie, hogy október 1-jén amerikai és orosz tisztségviselők videokonferenciát tartottak arról, miként szavatolják a légi személyzet biztonságát az egymással versengve, párhuzamosan folytatott katonai műveletek során.

Davis kitért azon kérdések megválaszolása elől, miszerint az irányváltoztatást pilóta vezette harci gépnek vagy egy drónnak kellett-e megtennie, és hogy pontosan hol történ a manőver.

atv.hu

 

forrás:atv.hu

 

La mer Caspienne, les Russes ont bombardé la Syrie

Russie air mètre frappe il ya une semaine dans les forces terroristes en Syrie, ils ont été envoyés au cours de laquelle plus de 120. Maintenant, la marine a également rejoint la lutte. Irak envisage le même temps, ils ont également invité les Russes à des frappes aériennes contre le territoire de l’Etat islamique.
Jouer

Le mercredi, campagne navale de la Russie contre l’État islamique des troupes de Syrie – le ministre russe de la défense a déclaré M. Poutine lors d’une réunion télévisée. Sergei Sojgu dit que quatre navire russe a tiré 26 roquettes et 11 ont été trouvés à cibler. Il a ajouté que les grèves lancées à partir de la mer Caspienne, les missiles à longue portée est de 1.500 kilomètres étaient les céljaikig. Selon les rapports, bien civil n’a pas été blessé.

Dans l’attaque d’aujourd’hui sur la Russie et le régime syrien aux abois lancé une campagne unifiée contre les groupes islamistes dans la partie occidentale de la province de Hama et Ildib le pays. Un groupe d’opposition en Syrie, selon les bombardements russes et des frappes aériennes ont été apparemment coordonnée. Des responsables syriens ont confirmé que les forces terrestres ont lancé des attaques pendant les bombardements russes. Il semble que ce fut la première offensive coordonnée depuis effectué des frappes aériennes le 30 Septembre.

Selon la BBC, il montre que la Russie et la coopération du gouvernement syrien a conclu un nouveau niveau et fournit une preuve supplémentaire peuvent attendre les Russes ne vise pas principalement à lutter contre le terrorisme, mais le soutien de régime de Bachar al-Assad, même si Moscou nie fermement. Il a déclaré que seule cible des terroristes, mais des sources de l’opposition syrienne occidentale et affirmé qu’au moins certains des frappes aériennes ont frappé les rebelles soutenus par des «civils» et de l’Ouest ainsi. La Russie a dit plus tôt qu’il était prêt à coopérer avec les Etats-Unis dans les attaques actuelles en Syrie.

Offensive terrestre de grande envergure lancée par les forces gouvernementales syriennes

“L’armée syrienne et de ses alliés dans la force de l’air russe, soutenu par l’opération de terres à grande échelle ont commencé nord de la province de Hama” – ils ont dit des responsables syriens leur demandant leurs noms soient divulgués.

L’Observatoire syrien pour les droits de l’homme (OSDH) organisations d’émigrés syriens rapporté que les forces gouvernementales ont lancé une campagne sur quatre fronts Hama et Idlib province dans le nord-ouest. Selon les informations

l’opération terrestre pour assurer l’autoroute reliant Damas à Alep particulier.

L’agence de nouvelles AP américain a déclaré que l’État islamique de noms (IA) fegyvereseinek organisation djihadiste n’a pas de positions dans ces domaines.

Le président russe Vladimir Poutine a rapporté mercredi que l’armée syrienne va intensifier sa campagne aérienne, apportant un soutien à la campagne du président Bachar al-Assad contre les forces loyales à l’État islamique.

Vidéo: le ministère russe de la Défense a publié un enregistrement qui dit que le militaire dissimuler leur équipement islamistes proches d’installations civiles, mosquées inclus:

La force aérienne russe a détruit l’Amérique arsenal rebelle formé

Irak aussi demander aux Russes de soutenir l’air

Alors que l’Occident fortement attaqué la campagne de Russie, le voisin de l’Irak Syrie se félicite de l’intervention. Le Premier ministre irakien Franca 24 de la Française a déclaré que son pays allait accueillir les Russes à intervenir en Irak pour lutter contre l’État islamique.

Hakim al-Zamil, le président du comité de sécurité du Parlement irakien est allé plus loin. “Nous kényszerülhetünk que l’Irak pourrait bientôt demander aux frappes aériennes russes et espère que la Russie joue un rôle majeur en Irak, l’amerikaiakénál vraiment grave.” – Reuters a cité le Zamilit.

Sinon avec l’Irak pour soutenir l’intervention russe à prendre part à l’opération, des informations de renseignement impliqués dans les opérations contre l’État islamique de centres de partage mis en place par Moscou – qui a rejoint l’Iran et la Syrie.

Vladimir Poutine putyinVlagyimir

Les récentes attaques étaient apparemment en contradiction avec l’Iran et l’Irak, depuis les roquettes ont atteint la Syrie à travers leur espace aérien – écrit Russia Today. Poutine a remercié les participants à l’attaque.

“Un merci spécial aux pilotes pour la Syrie et les navires Flotte de la mer Caspienne saint qui lutte contre les armes à longue portée à l’État islamique» – at-il dit.

“Un merci spécial aux pilotes pour la Syrie et les navires Flotte de la mer Caspienne saint qui lutte contre les armes à longue portée à l’État islamique» – at-il dit.

En plus de la louange vous mis en garde contre les conclusions hâtives de. «Nous savons la difficulté de la lutte contre le terrorisme, et il est trop tôt pour tirer des conclusions. Mais les événements actuels évalués de manière très positive, grâce au ministère de la Défense, le Général-major d’experts, les officiers, les soldats et les officiers sur le terrain “- dit-elle.

Auparavant, les navires de guerre russes ont joué un rôle clé dans le déploiement des avions de chasse comme ils ont transporté une variété d’équipements et de fournitures pour les bases.

Washington ne coopère pas avec Moscou

Les États-Unis ne coopère pas avec la Russie militairement en Syrie, la stratégie de Moscou comme «une erreur tragique» – a déclaré mercredi le secrétaire américain de la Défense à Rome.

“Il est pas que nous nous préparons à travailler avec une stratégie erronée Nous avons expliqué que cette tragiquement erronée de la Russie.” – Il a dit lors d’une visite en Italie Ash Carter.

“Il est pas que nous nous préparons à travailler avec une stratégie erronée Nous avons expliqué que cette tragiquement erronée de la Russie.” – Il a dit lors d’une visite en Italie Ash Carter.

Toutefois, le ministre a déclaré que les détails techniques relatifs à la sécurité des pilotes prêts à négocier avec Moscou – Entrez le MTI.

Moscou: Washington se dérober de la lutte contre l’État islamique d’

Le Ministère de la Défense russe a déclaré les Etats-Unis de se soustraire de la lutte contre l’Etat islamique que la Russie ne partage pas les informations de renseignements pertinents.

“Sur les autres pays partenaires qui voient effectivement les ennemis de l’État islamique, peut chercher activement à promouvoir bases, entrepôts, poste de commandement et des informations sur les camps d’entraînement” – a souligné Igor Konasenkov major général, le porte-parole du ministère RIA Novosti nouvelles Agence russe Commentant.

“Ceux qui semblent avoir l’opinion contraire de cette organisation terroriste, la raison pour laquelle la recherche cesse pour elle de refuser de coopérer avec nous dans la lutte contre le terrorisme international” – at-il dit, se référant à Washington.

“Ceux qui semblent avoir l’opinion contraire de cette organisation terroriste, la raison pour laquelle la recherche cesse pour elle de refuser de coopérer avec nous dans la lutte contre le terrorisme international” – at-il dit, se référant à Washington.

Le ministère russe de la Défense a répondu le mercredi des frappes aériennes lancées par la Russie syrienne sur US critique et a accusé les Etats-Unis non seulement bombardements en Syrie a appelé l’Etat islamique (IA) positionne organisation terroriste djihadiste.

“Les Etats-Unis et d’autres forces aériennes pays avaient effectué il ya un an attaques aériennes (…) il ya lieu, cependant, de croire que ce ne sont pas toujours des cibles terroristes ont attaqué” – dit Igor Konasenkov major général du rapport de Moscou Ministère de la Défense porte-parole de RIA Novosti Russie agence de nouvelles est en conformité avec .

Les modérés ne sont pas derrière Assad

Un commandant rebelle syrien modeste a refusé de coopérer dans la lutte contre Damaszkusszal l’Etat islamique, qui aurait suggéré France.

Bachar, l’Zubia, le commandant de l’Armée syrienne libre du front sud de l’agence de nouvelles britannique Commentant a rejeté mercredi l’idée. Auparavant, nous avons combattu ensemble contre eux, mais l’armée syrienne en Syrie a apporté l’État islamique, pourquoi devrait être inclus dans le système de reddition de comptes – il dit.

La France a insisté à plusieurs reprises que l’affaire nécessitera une transition politique que l’armée syrienne et les rebelles à se joindre ensemble contre le modéré extrémistes islamiques Unis, mais seulement lorsque le président Bachar al-Assad a passé de puissance.

Paris: le président français n’a pas proposé les forces gouvernementales et les rebelles unir modérée

Le président russe Vladimir Poutine mercredi allégué que les pourparlers de Paris François Hollande a proposé de combiner l’armée syrien Bachar al-Assad fidèles au président et SZSZH efforts contre IA. Vladimir Poutine avait ceci à dire: Hollande “a soulevé une idée intéressante qui pourrait, au moins vous pouvez essayer de” unir leurs efforts, mais la Russie – at-il ajouté – pour le moment, je ne sais pas où et par qui sont actives dans le SZSZH.

Les fonctionnaires demandant leurs noms soient divulgués, en revanche, a déclaré: “Le président français a parlé de la présence de l’opposition syrienne est une nécessité à la table de négociation.” “Les autres ne sont pas idée française” – at-il ajouté.

Le président français parler devant le Parlement européen le mercredi, directement contredit Poutine.

“Il ne sera pas possible d’unir l’opposition -, un ellenzékről démocratique modérée parler – bourreaux du peuple syrien” – a déclaré Bachar el-Aszadra propriétaire.

À la demande de la Russie a lancé des frappes aériennes il ya une semaine à Damas dans le pays déchiré par la guerre civile, les forces gouvernementales syriennes soutenues. Les pays occidentaux, cependant, ont exprimé leur inquiétude, non seulement pour les machines russes positions IA, mais d’autres groupes de rebelles ont attaqué à l’ouest du pays, y compris les forces modérées, qui est considéré comme bien.

Pendant ce temps, le gouvernement français a lancé une grande campagne télévisée de sensibilisation, mercredi, pour empêcher toute jeunes Français rejoignent les luttes de djihadistes syriens et irakiens. Une petite famille de quatre films français dans les négociations d’interrogation sur la façon confuse et douleur ressentie par la perte des jeunes.

Poutine est prêt à coopérer avec l’opposition syrienne est modérée

“Conformément à la position exprimée par le président Vladimir Poutine

La Russie est prête à contribuer à l’armée syrienne et l’armée (SZSZH) les efforts syriens gratuites pour fusionner

IA terreur de combat et d’autres groupes, y compris la discussion des russes Armée de l’Air Operations »- lire le ministère russe des Affaires étrangères dans un communiqué.

Le ministre russe des Affaires étrangères Sergueï Lavrov tôt “arrangement fantôme» appelé les combats contre le président syrien Bachar al-Assad Armée syrienne libre, un groupe armé appelé, et a demandé aux États-Unis de clarifier quel type d’organisation, il est et où il opère.

Sources de presse occidentales sont mis à être modérée, comme une force d’opposition, soutenue par les pays occidentaux connus SZSZH une organisation parapluie qui regroupe plus fragile alliance de groupes rebelles, mais n’a pas de direction centrale. Dans l’Ouest, Riyad et Ankara ont également accusé Moscou de ces derniers jours qui ne sont pas principalement des postes de l’État islamique de frappes aériennes mesurés, mais aussi dans des zones où l’SZSZH ou liés à des groupes d’opposition armés opèrent.

Pentagone: au moins une machine de la coalition a dû retourner à cause des avions de combat russes

Nous avons dû changer la direction de la coalition menée par les USA au moins un de l’Etat islamique (IA) organisation terroriste en Syrie bombardier d’éviter une rencontre rapprochée avec des avions de combat russes, l’incident est arrivé au cours des six derniers jours – le porte-parole du Pentagone a déclaré mercredi.

Plus d’une fois nous avons dû faire pour éviter la division de l’espace dangereux – a déclaré le Capitaine Jeff Davis, porte-parole pour le ministère américain de la Défense.

“Nous avons dû changer une direction de vol,” – at-il ajouté.

Selon lui, la machine avait à raconter, après que les responsables américains et russes, le 1er Octobre tenu une conférence vidéo sur la façon d’assurer la sécurité du vol des équipages en compétition les uns avec les autres pendant les opérations militaires menées en parallèle.

Davis a esquivé en répondant aux questions devant qui a conduit à le changement de direction pilote machine de combat ou un drone avait à faire, et où exactement passé dans la manœuvre.

atv.hu

Source: atv.hu

Leave a Reply 200 megnézve, 1 alkalommal mai nap |