< Böngészés > Főoldal / Fecsegő hírek / Blog article: Tettlegességig fajult a szócsata Incidens volt Trump kampányrendezvényén

| Mobile | RSS

Tettlegességig fajult a szócsata Incidens volt Trump kampányrendezvényén

2015. október 15. | hozzászólás | Fecsegő hírek

Tettlegességig fajult a szócsata
Incidens volt Trump kampányrendezvényén

A republikánus elnökjelöltségre pályázó politikusok népszerűségi listáját vezető Donald Trump richmondi kampányrendezvényén tettlegességig fajult egy összeszólalkozás a milliárdos üzletember ellenfelei és támogatói között helyi idő szerint szerdán.

Mintegy tucat latin-amerikai eredetű diák közbekiáltásokkal igyekezett megzavarni Trump beszédét a Virginia szövetségi állambeli gyűlésen. Trump hívei válaszul megpróbálták kiszorítani a teremből a tiltakozókat, szidalmazták őket és közben kitépték kezükből a transzparenseket. Az egyikük arcul köpte az egyik tüntetőt. A tülekedés csupán néhány percig tartott. A rendőrök elvezették a diákokat.

Donald Trump ezután folytatta beszédét és megjegyezte: emberek ezrei gyűltek össze, de a lapok címlapjai mégis azzal a tíz emberrel lesznek tele.

Trump már többször is úgy nyilatkozott, hogy megválasztása esetén kiutasítja az Egyesült Államokból az illegális bevándorlókat és falat emel a mexikói határon. El akarja töröltetni azt a törvényt, amely szerint automatikusan állampolgárságot kapnak azok, akik az Egyesült Államokban születtek.

forrás:ma.hu

Leave a Reply 197 megnézve, 1 alkalommal mai nap |