< Böngészés > Főoldal / Közélet / Blog article: …nem zörög a haraszt, ha a baksi szél nem fújja!

| Mobile | RSS

…nem zörög a haraszt, ha a baksi szél nem fújja!

2015. október 31. | hozzászólás | Közélet

…nem zörög a haraszt, ha a baksi szél nem fújja!

Több észrevétel, vélemény, felháborodások hullámai már az eget verték. Nem tudtam, mit kezdeni a „migráns” üggyel. A metaforát azért használom – helyettesítem e szóval, mivel képtelen vagyok felfogni a Tökfesztiválon történteket. (?)

Az egész falu ezzel a hírrel van tele. Lépten –nyomon erről beszélnek, ettől hangos a néma utca. A boltokban, a rendelőben, a postán…stb.

Az emberek felháborodva beszélnek a Művelődési ház Wc- ben történtekről.

Hihetetlen szerkesztő Úr, hogy ez előfordulhatott a polgárőrök jelenlétében! – mondja, Marika néni, amikor találkoztam vele. A gyerekek nyitottak rá a pajzánkodókra. Hol voltak a polgárőrök…?

Azt is mondják, Búza gyerek bezárhatta a Tökfesztivált, de hogy intézkedett volna, arról nem szól a fáma!

Tudja aranyos szerkesztő Úr, – Anna néni – nem ez az egyetlen botrány már a faluházban. Cél, nem a szórakozás, hanem a piálás. Az ingyen kajára mennek az emberek, mint a legyek…ám ezt ön is tudja.

A képviselők, ha annyira polgárbarátok, most mért nem keresik fel a www. fecsego.eu szerkesztőséget, tegyenek egy közös nyilatkozatot! Erre vár a falu.

Szerkesztőségünk, – ha netalán nem ismernék az önkormányzati képviselők, illetve Búza Zsolt- pontos címe: 6768 Baks Váradi utca 16.

Várjuk Búza Zsolt nyilatkozatát- véleményét, ám a biztonság érdekében ajánlott levélben is megkapja ez irányú kérésünket!

A Nemzeti Adatvédelmi Információszabadság Hatóság ( NAIH) vizsgálatot kezdeményezett az Önkormányzat ellen a közérdekű adatok megismerése tárgyában, mivel nem válaszoltak, kihagytak kérdéseket a szerkesztőségünk által megfogalmazott közérdekű adatokra!!

Búza Zsoltnak kötelező lesz válaszolni a feltett kérdésekre!

Szerkesztőségünk a félrebeszélést nem fogadja el! Ha ismét ezt a technikát alkalmazza…

2015, október 31

Leave a Reply 598 megnézve, 1 alkalommal mai nap |
Tags: