< Böngészés > Főoldal / Sport / Blog article: Négy góllal nyert a Ferencváros a Vasas ellen

| Mobile | RSS

Négy góllal nyert a Ferencváros a Vasas ellen

2015. november 1. | hozzászólás | Sport

Négy góllal nyert a Ferencváros a Vasas ellen

A veretlenül listavezető Ferencváros otthon 5-1-re legyőzte az újonc Vasast szombaton a labdarúgó OTP Bank Liga 14. fordulójában.

A zöld-fehérek legutóbb tavaly októberben, a Diósgyőr vendégeként szenvedtek vereséget az élvonalban és mivel a bajnoki veretlenségi sorozatuk immár 34 mérkőzést számlál, túlszárnyalták elődeiket, ugyanis ilyen hosszú sikersorozatra legutóbb 1968/69-ben volt példa az egyesület történetében. Hosszabbra pedig csupán egyszer, az 1931/32-es idényben, amikor 36 összecsapást vívott meg vereség nélkül a gárda, s közben 22 győzelemmel, százszázalékos teljesítménnyel bajnoki címet nyert. A Groupama Arénában továbbra sem kapott ki az NB I-ben az FTC.

OTP Bank Liga, 14. forduló:
Ferencváros-Vasas 5-1 (3-0)

Groupama Aréna, 6873 néző, v.: Farkas Á.
gólszerzők: Sesták (2.), Varga R. (23., 63.), Leandro (26.), Ramírez (81.), illetve Ubiparip (47.)
sárga lap: Sesták (60.), illetve Grúz (60.), Preklet (62.), Debreceni (69.), Ádám M. (81.)

Ferencváros:

Dibusz – Dilaver, Nalepa (Pintér Á., 75.), Leandro, Ramírez – Nagy Á., Gera (Cukic, 84.) – Varga R., Lamah (Busai, 77.), Sesták – Böde

Vasas:

Nagy G. – Preklet, Grúz, Debreceni, Pajovic, Hangya – Vukasovic, Adamovic (Vida, a szünetben), Berecz (Ubiparip, a szünetben) – Remili, Könyves (Ádám M., 78.)

A kezdés pillanatától kezdve döntő fölényben voltak a hazaiak, akik a szlovák válogatott Stanislav Sesták góljával már a meccs legelején vezetést szereztek, egy perccel később pedig Böde Dániel a kapufát találta el. A játék képe a folytatásban sem változott, amit az első félidő közepén két újabb FTC-gól jelzett. A szünetig hátralévő időben is többet birtokolta és türelmesen járatta a labdát a listavezető.

A második felvonás legelején a csereként beállt Ubiparip jóvoltából szépített a Vasas, de ez nem hozott számottevő változást a mérkőzés menetében. Varga Roland második találatát Ramírez gólja, majd a legvégén Leandro kapufája követte, így az FTC a tabellán látható különbségnek megfelelő magabiztosan győzött.

forrás:népszava online.hu

Leave a Reply 217 megnézve, 1 alkalommal mai nap |
Tags: