< Böngészés > Főoldal / Életképek/bulvár / Blog article: 36 gyermek megrontásával vádolják a volt testnevelőt

| Mobile | RSS

36 gyermek megrontásával vádolják a volt testnevelőt

2015. november 6. | hozzászólás | Életképek/bulvár

36 gyermek megrontásával vádolják a volt testnevelőt

A csepeli testnevelőt azzal vádolják, hogy saját neméhez tartozó gyerekeket rontott meg. Az ügyről az ATV Tetthely című műsora készített riportot.
36 gyermek megrontásával vádolják a volt testnevelőt

B. Tamás 2005 és 2009 között a Kossuth Lajos Gyermekotthonban, 2009-től pedig a csepeli Burratino Iskola és Gyermekotthonban volt nevelő és tornatanár. Nem mellesleg diploma nélkül, ami már önmagában felvet néhány kérdést, ám közel sem ez volt a legnagyobb bűne.

A vádirat szerint a férfi több alkalommal a gyermekotthonban éjszakázott, a gondjára bízott gyermekekkel többször a munkaidején kívül is találkozott

és rendszeresen hazavitte őket a Béke utcai lakására, hogy vele töltsék az éjszakát.

Többségében 10 és 18 év közötti fiatalkorúak voltak az áldozatai, akik ráadásul azonos neműek az őket molesztáló tanárral. A férfi ügyvédje erkölcsi okokra hivatkozva zárt tárgyalást kért, indítványát az ügyész is támogatta, a bíró ezzel szemben úgy vélte, hogy a szomorú ügy a társadalomra is tartozik. Így a sajtó tudósíthatott a szörnyű részletekről.

Az ügyész szerint a vádlott, mielőtt homoszexuális kapcsolatra kényszerítette áldozatait, mocskos módszereket használva a bizalmukba férkőzött.

A vádirat szerint kihasználta, hogy a gyerekek szociálisan hátrányos helyzetűek, többnek már nem élt az édesapja,

és mint egy apapótlóként közeli kapcsolatot alakíthat ki velük.

A vád szerint összesen 36 gyermekkel élt szexuális életet, többüket egyszerűen megerőszakolta. Az ügyész csaknem egy órán keresztül sorolta a megrontottak neveit és eseteiket. Többségük elviselte a megaláztatást, csak keveseknek sikerült elmenekülniük. Hogy miért tűrték el a gyerekek mindezt? Féltek. A vádirat szerint ugyanis

volt olyan áldozat, akit veréssel fenyegetett az egykori nevelő, volt, akinek pedig pisztolyt szorított a fejéhez, úgy kényszerítette.

Egy autista gyereket pedig azzal zsarolt meg, hogy intézetbe záratja, és soha többet nem láthatja az anyját.

Az egyik áldozatát már a bekerülése napján molesztált. A vád szerint behívta a fiút az irodájába, majd azzal az indokkal, hogy ellenőriznie kell a nemi szervét, meztelenre vetkőztette. De ez csak a kezdet volt, az ügyészség álláspontja szerint ugyanis legalább negyvenszer kényszerítette szexre a szerencsétlen kiskorút, sőt, arra is kényszerítette, hogy az egyik társával folytasson szexuális viszonyt, majd számoljon be neki az „élményről”.

Tuza Péter ügyvédet – aki nem érintett a csepeli ügyben -, arról kérdezte a Tetthely riportere, hogy Magyarországon milyen büntetésre számíthat a nevelő, ha bebizonyosodik, hogy bűnös. A legsúlyosabb vád ellene, a tizenhárom felügyeletére bízott, 12. életévét be nem töltött gyerekek elleni, folytatólagosan elkövetett szexuális erőszak. Az ügyvéd elmondta, hogy bár nem szeretne jósolni,

ilyen súlyos vádak esetén, ha valakit bűnösnek mondanak ki, akkor nem években, hanem évtizedben mérhető a büntetés.

A férfit tehát hosszú időre lecsukhatják. Ő azonban nem érti ennek okát, a bíróságon tagadta az ügyész állításait.

„Nem vagyok bűnös, nem vagyok homoszexuális, és az, hogy gyerekkel létesítsek szexuális kapcsolatot lehetetlen, és undorító” – mondta a bíróságon, és hozzátette: valaki rávette a gyerekeket, hogy ezt állítsák róla. A volt nevelőre 36-an tettek terhelő vallomást.

forrás:atv.hu

Leave a Reply 160 megnézve, 1 alkalommal mai nap |