< Böngészés > Főoldal / Közélet / Blog article: Lázár nem tud róla, hogy az oroszok buszoztatnák a menekülteket

| Mobile | RSS

Lázár nem tud róla, hogy az oroszok buszoztatnák a menekülteket

2015. november 6. | hozzászólás | Közélet

Lázár nem tud róla, hogy az oroszok buszoztatnák a menekülteket

A Propeller kérdésére válaszolva Lázár János a mai Kormányinfón elmondta, nem tud arról, hogy Orbán Viktor újabb kegyet vont volna meg tőle.

Tegnap írtunk arról, hogy eddig Lázár János minisztériuma készítette a kormányülések emlékeztetőjét, ám most a Rogán Antal vezette új kabinetiroda közigazgatási államtitkárára testálta Orbán a feladatot. A feladat csak látszólag jelentéktelen, de fideszes források úgy vélik, a kollektív emlékezet alakítása kulcsfontosságú, és azt is elmondták, volt már olyan, aki belebukott a teendőibe, mert a miniszterelnök nem volt elégedett a munkája minőségével.

Lázár most a Propeller kérdésére úgy fogalmazott, eddig az ő minisztériumának felelőssége volt a feladat, és majd utánanéz, hogy ez hogy alakul a jövőben.

Lázár nem tud róla, hogy az oroszok buszoztatnák a menekülteket

A Miniszterelnökséget vezető minisztert arról a hírről is kérdeztük, hogy állítólag oroszok buszoztatják a menekülteket a határ felé. Lázár erről még úgy sem tudott, hogy ő a külföldi hírszerzésért felelős Információs Hivatalt felügyelő miniszter, viszont lecsapta a magas labdát és szokás szerint Soros Györgyözött egyet: szerinte Soros felvállaltan egy menekültbarát politikai programot hirdetett.

A miniszter jövő hétre ígért választ arra a kérdésünkre, hogy hányan kaptak menedékjogot szeptember 15. után Magyarországon.

A gyermekéhezésre vonatkozó kérdésünkre Lázár megismételte a szokásos kormánypárti érveket, hozzátéve, hogy a Fideszen nem lehet számon kérni a jelenlegi helyzetet, mert ők az elmúlt öt évben sokat javítottak a helyzeten.
forrás:propeller.hu

Leave a Reply 184 megnézve, 1 alkalommal mai nap |
Tags: