< Böngészés > Főoldal / Fecsegő hírek / Blog article: Működik a hazugsággyár Tisztázatlan kérdések sz EU-s pályázatok körül

| Mobile | RSS

Működik a hazugsággyár Tisztázatlan kérdések sz EU-s pályázatok körül

2015. november 9. | hozzászólás | Fecsegő hírek

Működik a hazugsággyár Tisztázatlan kérdések sz EU-s pályázatok körül

Hazudnak. Már megint. És nem kicsit. Azt állítja most éppen a Fidesz és az állami milliárdokkal kitömött propaganda-gépezet, hogy “Európa éppen szétesőben van”, hogy Brüsszel az “emberek választásának szabadságát fenyegeti” a menekültkvótával, a magyar kormány pedig hősiesen épp Európát és a magyar embereket védi a “migránsoktól” és az “őket támogató balliberálisoktól”. Hogy nem sül le a vastag bőr az arcukról.

Az Európai Unió jelenlegi működése vitathatatlanul gyenge. A vezetői olykor tűnnek inkább komédiásnak, mint erőskezű megoldó-embereknek, a rapidigényű mechanizmusok pedig döcögve haladnak csak előre. Ez, idáig igaz. A Fidesz azonban gerinctelenül elhazudja, hogy a kerekek küllői közé a tagállami kormányfők dugják minden alkalommal a botot, majd hazaérve kényszeres kajánsággal mutogatnak vissza: lám, ezek a hülye brüsszeliek folyton elesnek a biciklivel.
Infinety network
A Fidesz azt is gerinctelenül elhazudja, hogy a gonosz Európai Uniót ciklusok óta a jobboldal kijelölt pártemberei vezetik: a politikai origónak számító Angela Merkel is Orbánék pártcsaládjának a tagja, ahogyan a jobboldali-konzervatív José Manuel Barroso után a kvótarendszert kidolgozó Jean-Claude Juncker sem a “magyar nemzetre rontó balliberálisok” sorát erősíti. A szintén konzervatív néppárti Juncker mellett Deutsch Tamás egykoron még büszkén és lelkesen kampányolt a budapesti Hősök terén, biztos megvannak még a táblák, amelyeket akkor a magasba emeltek.

A Fidesz talán most már azt is gerinctelenül elhazudná, hogy a néhány évvel ezelőtti európai parlamenti választási programjukban még azt írták: “a felismeréshez, hogy az uniós tagság csak lehetőség, nem önmagában főnyeremény, az is hozzátartozik, hogy a magyar kormány végre megértse: nem lehet mindig Brüsszelre mutogatni; az unió mi magunk vagyunk. Az uniós intézmények döntései nem külső diktátumok, hanem azokban mi is részt veszünk.” Kár, hogy elfelejtették, pedig elég világos szöveg. És ugyanaz a propagandagyár adta ki, amelyik a mostani hazugságokat. Szégyen rátok, köpönyegforgatók!

forrás:stop.hu

Leave a Reply 198 megnézve, 1 alkalommal mai nap |