< Böngészés > Főoldal / Életképek/bulvár / Blog article: Biztosítási csalás miatt faggatták a rendőrök Lagzi Lajcsit

| Mobile | RSS

Biztosítási csalás miatt faggatták a rendőrök Lagzi Lajcsit

2015. december 9. | hozzászólás | Életképek/bulvár

Biztosítási csalás miatt faggatták a rendőrök Lagzi Lajcsit

Egy újabb, állítólagos gyújtogatással és nagy értékű biztosítási csalással kapcsolatos ügyben hallgatta meg a rendőrség Galambos Lajost – írja a Blikk.

Egy nagy értékű biztosítási csalás miatt nyomoz a Budapesti Rendőr-főkapitányság, már kis is hallgatták az áramlopási ügy miatt előzetesben lévő Lagzi Lajcsit.

Biztosítási csalás miatt faggatták a rendőrök Lagzi Lajcsit

A lap információja szerint az egyik biztosítótársaság tett feljelentést az ügyben, miután Lagzi Lajcsi százmilliós kártérítést akart behajtani a cégen, a kárigény benyújtásakor azt állította, hogy négy évvel ezelőtt leégett a boldogasszonypusztai birtokán egy magtár. Csakhogy a biztosító szerint szándékos gyújtogatás történt, s a biztosítással akart pénzhez jutni az elkö­vető. Jelenleg még ismeretlen tettes ellen folyik nyomozás – közölte a lappal a rendőrség.

Lagzi Lajcsi ügyvédje, dr. Fröhlich Krisztiánt, szerint védence nem követett el semmit, sőt megjegyezte: ő is feljelentette a biztosítótársaságot.

Mivel a biztosító nem fizette ki a kárigényt, szó sincs csalásról. Galambos Lajos pedig polgári pert indított a cég ellen

– mondta az ügyvéd.
forrás:propeller.hu

Leave a Reply 162 megnézve, 1 alkalommal mai nap |