< Böngészés > Főoldal / Életképek/bulvár / Blog article: Az ítélet jogerős 9 évet kapott a nevelt lányával erőszakoskodó battonyai férfi

| Mobile | RSS

Az ítélet jogerős 9 évet kapott a nevelt lányával erőszakoskodó battonyai férfi

2015. december 12. | hozzászólás | Életképek/bulvár

Az ítélet jogerős
9 évet kapott a nevelt lányával erőszakoskodó battonyai férfi

Jogerősen kilenc év fegyházbüntetéssel sújtotta a Szegedi Ítélőtábla azt a battonyai férfit, aki tavaly húsvétkor értelmi fogyatékos nevelt lánya sérelmére követett el szexuális erőszakot.

A táblabíróság nevelése alatt álló, 18. életévét be nem töltött személy sérelmére elkövetett szexuális erőszak bűntettében mondta ki bűnösnek a jelenleg 45 éves vádlottat.

A férfi másfél évtizedig szeretője volt a sértett édesanyjának. Az enyhe fokú értelmi fogyatékosságban szenvedő lányt az asszony és a vádlott születésétől fogva közösen nevelte.

2014. április 21-én a lány és a vádlott húsvéti vendégségben voltak, ahol a férfi italozott. Éjfél után indultak haza, egy sarokhoz érve a vádlott a sértetthez fordult, és durva szavakkal azt kérdezte tőle, hogy lefeküdne-e vele. A lány tiltakozott, de a vádlott megragadta, és egy lakatlan épületbe húzta. A sértett sikertelenül próbált menekülni, csak akkor tudott hazafutni, amikor a férfi szorítása egy pillanatra enyhült.

A vádlott futva utána eredt, és azt kiabálta neki, hogy az anyjának ne mondjon el semmit, mert ellenkező esetben elhagyja őket, és “éhen fognak dögleni”. A férfi ezt követően bekísérte a lányt a házba, ahol közölte vele, hogy másnap józanul a kazánházba folytatja, amit elkezdett.

A lány elmondta a történteket az anyjának, aki a rendőrséghez fordult. A vádlott az eljárás során mindvégig tagadta a bűncselekmény elkövetését.

forrás:ma.hu

Leave a Reply 202 megnézve, 1 alkalommal mai nap |