< Böngészés > Főoldal / Sport / Blog article: Olimpia Rio 2016: minden esély megvan rá, hogy mindhárom szakág győzzön

| Mobile | RSS

Olimpia Rio 2016: minden esély megvan rá, hogy mindhárom szakág győzzön

2015. december 27. | hozzászólás | Sport

Olimpia
Rio 2016: minden esély megvan rá, hogy mindhárom szakág győzzön

Baráth Etele, a Magyar Kajak-Kenu Szövetség elnöke szerint minden esély megvan rá, hogy a magyar férfi kenusok, illetve a női és férfi kajakosok egyaránt aranyéremmel térjenek haza a jövő évi riói olimpiáról.

“Nem volt még olyan, hogy mind a három szakág egyszerre nyerjen, most úgy érzem, hogy erre minden esély megvan” – nyilatkozta az M1 aktuális csatornának Baráth Etele. Hozzátette, bár a milánói világbajnokságon több volt a magyar ezüstérem, mint várták, a 15 kvóta megszerzésével mindent teljesítettek, s még lesznek további lehetőségeik.

Az olimpiai bajnok Szabó Gabriella, aki a női kajaknégyes tagjaként ezüstérmet szerzett az augusztusi világbajnokságon, kifejtette, a második hely nagy szívfájdalom volt számára, ám bizakodóan tekint a jövő évre.

“Mindent, amit leszűrtünk ebből a vereségből, azt felhasználva előnnyé tudjuk kovácsolni egy év alatt” – mondta Szabó Gabriella, s kifejtette, vannak ellenfeleik, akik tudatosan erre a számra készülnek, így bármennyire erős is a magyar egység, muszáj több időt szánniuk a közös munkára. – “Minél több problémával találkoztunk most, annál kevesebb meglepetés érhet minket az olimpián, s minél több csapás ért minket, annál jobban bizakodhatunk jövőre.”

forrás:ma.hu

Leave a Reply 2683 megnézve, 2 alkalommal mai nap |
Tags: