< Böngészés > Főoldal / Életképek/bulvár / Blog article: Elrabolta és többször megerőszakolta a kolléganőjét, hogy áttérítse az iszlámra

| Mobile | RSS

Elrabolta és többször megerőszakolta a kolléganőjét, hogy áttérítse az iszlámra

2015. december 28. | hozzászólás | Életképek/bulvár

Elrabolta és többször megerőszakolta a kolléganőjét, hogy áttérítse az iszlámra

Egy indiai férfit azzal vádolnak, hogy elrabolta a kolléganőjét, és öt napig fogva tartotta, ezalatt pedig többször is megerőszakolta, így akarta arra kényszeríteni, hogy áttérjen az iszlám vallásra.

Elrabolta és többször megerőszakolta a kolléganőjét, hogy áttérítse az iszlámra

Syen Emad Hasan. Fotó: Daily Mail

A rendőrség szerint a 30 éves Syen Emad Hasan korábban megkérte a 27 éves kollégája kezét, de az kikosarazta, és azt mondta, hogy a családja nem engedné, hogy más vallásúval házasodjon össze. A férfi ezután addig zaklatta, amíg a nő beleegyezett, hogy találkozik vele. Ekkor Hasan elrabolta, bezárta a házába és a telefonját is elvette.

Hasan és a kolléganője a Dell egyik márkaszervizében dolgoztak az indiai Haidarábád városában.

A nő augusztusban felmondott és Dubaiba költözött, de a férfi ezután is folyamatosan zaklatta a közösségi oldalakon

– közölte a rendőrség.

„A nő szerint kénytelen volt beszélni Hasannal, mivel a férfi azzal fenyegette, hogy elküldi a Haidarábádban készítette közös fotóikat és videóikat az apjának” – nyilatkozta Ravinder felügyelő. „Hasan azt is követelte, hogy illetlen fotókat küldjön neki magáról” – tette hozzá.

haidarábádHaidarábád

Amikor a nő hazatért Dubaiból, hogy szembenézzen vele, felcipelte a lakására, és nem engedte el. „Kivett három nap szabadságot, és brutálisan bántalmazta a nőt” – költözte a helyi rendőrség „She Team” nevű egysége, amely a szexuális zaklatások kivizsgálásával foglalkozik.

„Azzal fenyegetőzött, hogy addig fogja kínozni, amíg át nem tér az iszlámra, és hozzá nem megy. Azzal is ijesztgette, hogy felgyújtja vagy megfojtja, ha nemet mond neki”

– tették hozzá. „Elvette a telefonját, megszerezte az email és Facebook jelszavát, és a nevében írogatott az ismerőseinek.”

Négy nap után, amikor Hasan elhagyta a lakást, a nőnek sikerült belépnie a Facebookjára, és segítséget kért az egyik barátnőjétől, aki azonnal írt a 450 kilométernyire lakó bátyjának. Az elrabolt nő testvére rögtön a helyszínre utazott és riasztotta a helyi rendőrséget. A fürdőszobában találtak rá a sokkos állapotban lévő, súlyos fej- és arcsérüléseket szenvedett nőre.

„Hasan azt állítja, hogy szeretők voltak, de a nő nagyon félt a jelenlétében” – mondta a „She Team” vezetője. A nő mobiltelefonján és laptopján több fotót és videót is találtak.

atv.hu / Daily Mail

Leave a Reply 145 megnézve, 1 alkalommal mai nap |