< Böngészés > Főoldal / Katasztófavédelem / Blog article: Sajtóközlemény

| Mobile | RSS

Sajtóközlemény

2016. január 18. | hozzászólás | Katasztófavédelem
www.fecsego.eu 1oo országban, minden földrészen

www.fecsego.eu 1oo országban, minden földrészen

www.fecsego.eu jó, nagyon jó!!

Egy ötödik emeleti lakás gyulladt ki vasárnap délután

Két embert könnyebb sérülésekkel szállítottak kórházba.

Az elmúlt hetvenkét óra tűzoltói beavatkozásai.

Egy benzinüzemű személyautó égett szombaton hajnalban Hódmezővásárhelyen. A város hivatásos egységét a Zsigmond térre riasztották. Egy vízsugárral oltották el a lángokat, majd visszahűtötték az izzó alkatrészeket. A tűzesetben senki sem sérült meg.

Egy ötödik emeleti lakás gyulladt ki vasárnap este Szegeden. A lángok a Gyík utcai lakás konyhájában csaptak fel, majd az előszoba egy részére is átterjedtek. A tűzesethez a szegedi hivatásos tűzoltók egységei érkeztek. A felderítést követően egy vízsugárral oltották el a lángokat, a gyors beavatkozásnak köszönhetően a tűz sem a lakás többi helyiségére, sem a szomszédos lakásokra nem terjedt át. A tűzoltók a szellőztetés idejére a lakókat kikísérték az ötemeletes ház elé, de rövid időn belül mindenki biztonságban visszatérhetett az otthonába. A mentőszolgálat a tűzzel érintett lakásból két embert könnyebb sérülésekkel szállított kórházba.

A gyalogosok forgalmát is veszélyeztette az a tíz méter magas nyárfa, amely Szentesen, a Nyár utcában dőlt ki vasárnap délben. A műszaki mentést a szentesi egység végezte el. Motoros láncfűrésszel darabolták fel a fél méter átmérőjű fatörzset, amely egy kerítést is megrongált.

Üdvözlettel:

Molnár Krisztina

tűzoltó főhadnagy

Leave a Reply 3772 megnézve, 1 alkalommal mai nap |