< Böngészés > Főoldal / Fecsegő hírek / Blog article: Dátum is van: ekkor esik szét az Európai Unió//// www.fecsego.eu bon, très bon! Date de est: l’Union européenne va se désagréger

| Mobile | RSS

Dátum is van: ekkor esik szét az Európai Unió//// www.fecsego.eu bon, très bon! Date de est: l’Union européenne va se désagréger

2016. január 19. | hozzászólás | Fecsegő hírek
www.fecsego.eu 1oo országban, minden földrészen

www.fecsego.eu 1oo országban, minden földrészen

www.fecsego.eu jó, nagyon jó!

Dátum is van: ekkor esik szét az Európai Unió

szerző:Dévényi István

Súlyos jövőt jósolnak az Európai Uniónak a VS.hu által megkérdezett brüsszeli diplomaták. Pontosabban, nem jósolnak neki jövőt, mivel azt rebesgetik, hogy az amúgy is a felszín alatt lappangó feszültség (miszerint a keleti, fejletlenebb országokba öntik a közös pénzt, ami korrupciógyanús zűrzavarban válik magánvagyonná) a migrációs vita miatt szétfeszítheti a közös Európát.

Tudniillik, hogy az úgynevezett magországok szorosabbra fűzik egymással az együttműködést, lepattintva magukról a peremvidéket, leginkább a V4 államait.

És erre már nem csak titkos forgatókönyv, hanem céldátum is létezik: a portált informáló informátorok szerint a szakításra a legjobb alkalmat a jövő esztendő adhatja, mivel 2017-ben ünnepli az EU az 1957-ben Franciaország, Németország, Olaszország és a három Benelux állam által aláírt szerződéseket, melyek létrehozták az Európai Gazdasági Közösséget is.

De addig még sok víz és pénz csordogál Budapesten keresztül.

forrás:heti válasz.hu

www.fecsego.eu bon, très bon!
Date de est: l’Union européenne va se désagréger

Auteur: Stephen Dévényi

Augure graves et pour l’Union européenne appelés par les diplomates VS.hu à Bruxelles. Plus précisément, ils ne permettent pas de prédire son avenir, comme il est dit que le déjà en dessous de la tension latente de surface (que les pays de l’Est, moins développés versé dans la monnaie commune, qui soupçonne la corruption confusion devient magánvagyonná) peut éclater Europe commune en raison du débat de la migration.

À savoir que les pays dits essentiels à coopérer les uns avec les autres pour renforcer les liens, se oublier dans les zones périphériques, et plus particulièrement les États V4.

Et ce ne sont pas seulement un script secret, mais la date cible existe: un portail informer informateurs dit la rupture avec la meilleure occasion de répondre à la prochaine année, depuis 2017, célèbre l’UE en 1957 par la France, l’Allemagne, l’Italie et les trois pays du Benelux contrats signés, qui a créé la Communauté économique européenne, aussi bien.

Mais dans l’intervalle, beaucoup d’eau et de l’argent ruisselle par Budapest.
Source: válasz.hu hebdomadaire

Leave a Reply 125 megnézve, 2 alkalommal mai nap |