< Böngészés > Főoldal / Tudomány/gazdaság / Blog article: Csillagösvényen- A magyarok igaz eredete, története (1.rész)

| Mobile | RSS

Csillagösvényen- A magyarok igaz eredete, története (1.rész)

2016. február 18. | hozzászólás | Tudomány/gazdaság
www.fecsego.eu 1oo országban, minden földrészen

www.fecsego.eu 1oo országban, minden földrészen

www.fecsego.eu jó, nagyon jó
Csillagösvényen- A magyarok igaz eredete, története (1.rész)


Rövid ismertető: 1. rész Hazatérés 2. rész Bulcsu 3. rész A titokzatos Szent Korona A “C…
A Duna-völgyi civilizációé a legrégebbi írás a világon?
Crespi atya és az eltűnt arany leletek
Csillagösvényen- A magyarok igaz eredete, története (3.rész)
Rövid ismertető:
1. rész Hazatérés
2. rész Bulcsu
3. rész A titokzatos Szent Korona

A “Csillagösvényen” című háromrészes filmfolyam egyfajta főhajtás a magyar történelem előtt. Gazdagon fényképezett, bámulatos bepillantást nyújt a régmúltba. Három történelemórányi időutazás a magyarok mesésnek tűnő, ám mégis igaz, hősies világába. A Hazatérés című önálló film a honfoglalást, míg a Bulcsu az európai hadjáratokat és a lovas harcmodort mutatja be. A harmadik, A titokzatos Szent Korona című film pedig a koronaelméleteket foglalja össze a hagyományostól a meghökkentőig. A Magyarországon eddig ismeretlen műfajú filmek tartalma ugyan tudományos és ismeretterjesztő, képi megfogalmazása mégis a játékfilmeket idézi.

A magyarság igazi történelme, ellenben azzal a kitalált és elferdített valamivel amit ma a tudatlan gyerekeknek oktatnak a tankönyvekben…

“Szükség van a magyarságnak a nemzettudatra, a hazaszeretetre, a saját népéhez való bensőséges viszonyra, a magyar kultúrára áplására, a magyarságtudomány művelésére és oktatására, egy érzelmileg is összeforrott magyar nemzeti közösség újjáépítésére.Törekednünk kell arra, hogy teljes értékű életet élhessünk magyar módra, a magyar nemzeti hagyomány, kultúra és gondolkodásmód hordozóiként, a magyar nemzet nagy családjának tagjaként. A magyar népnek és nemzetnek olyan egészséges nemzetté kell átalakulnia, amely képes magasszintű sikerek elérésére és amely segít megalapozni és beindítani a magyar nép felemelkedését.” Drábik János

„Amerikában az a szóbeszéd járja, hogy két intelligens faj létezik a Földön: emberek és magyarok” Isaac Asimov

– George Bernard Shaw (a CBC-nek bővebben kifejtve) ezt mondta: „Bátran kijelenthetem, hogy miután évekig tanulmányoztam a magyar nyelvet, meggyőződésemmé vált: ha a magyar lett volna az anyanyelvem, az életművem sokkal értékesebb lehetett volna. Egyszerűen azért, mert ezen a különös, ősi erőtől duzzadó nyelven sokszorta pontosabban lehet leírni a parányi különbségeket, az érzelmek titkos rezdüléseit.”
– Grover S. Krantz amerikai kutató: „A magyar nyelv ősisége Magyarországon/…/ meglepő: úgy találom, hogy átmeneti kőkori nyelv, megelőzte az újkőkor kezdetét/…/ az összes helyben maradó nyelv közül a magyar a legrégebbi.
– Ove Berglund svéd orvos és műfordító: „Ma már, hogy van fogalmam a nyelv struktúrájáról, az a véleményem: a magyar nyelv az emberi logika csúcsterméke.”
– Teller Ede atomfizikus halála előtt pár évvel ezt mondta Pakson: „… Új jeles felfedezésem, miszerint egy nyelv van, s az a magyar.” (Magyar Nemzet 2003)
– Enrico Fermi atomfizikustól mikor megkérdezték, hogy hisz-e az űrlakókban a következőt válaszolta: „ Már itt vannak, magyaroknak nevezik őket.”
– A magyar anyanyelvű nagy matematikusok is többször vallották: hja, magyar anyanyelvvel, könnyű nagy matematikusnak lenni.

Ha módodban áll, kérlek vásárold meg a DVD-t eredetiben, ezzel hozzájárulva több, hasonló filmekhez http://www.turania.hu/catalog/konyv-cd-dvd-tarsasjatek-ter-dvd-c-88_84.html

Forrás: youtube.com
forrás:újvilágtudat.hu

Leave a Reply 131 megnézve, 1 alkalommal mai nap |