< Böngészés > Főoldal / Fecsegő hírek / Blog article: Egy szegedi börtönőrt életveszélyes testi sértés gyanúja miatt vettek őrizetbe

| Mobile | RSS

Egy szegedi börtönőrt életveszélyes testi sértés gyanúja miatt vettek őrizetbe

2016. február 29. | hozzászólás | Fecsegő hírek
www.fecsego.eu 1oo országban, minden földrészen

www.fecsego.eu 1oo országban, minden földrészen

www.fecsego.eu nemzetközi hírportál jó,m nagyon jó

Egy szegedi börtönőrt életveszélyes testi sértés gyanúja miatt vettek őrizetbe

A Szegedi Járási és Nyomozó Ügyészség őrizetbe vette, és gyanúsítottként hallgatta ki azt a börtönőrt, aki a gyanú szerint vasárnapra virradóra megkéselt egy férfit – tájékoztatta a Csongrád Megyei Főügyészség szóvivője hétfőn az MTI-t.

Szanka Ferenc közölte, a megalapozott gyanú szerint a Szegedi Fegyház és Börtönben szolgálatot teljesítő férfi a szombatról vasárnapra virradó éjszakát társaival a Tisza-parti város egyik belvárosi szórakozóhelyén töltötte. Éjjel 2 óra körüli a szórakozóhely előtt szóváltásba keveredett egy másik társaságban levő férfivel, majd őt a nála levő bicskával két alkalommal hason szúrta. A sértett a szúrás következtében súlyos, életveszélyes sérüléseket szenvedett, meg kellett műteni.

Az ügyészség még az elkövetés napján őrizetbe vette, majd gyanúsítottként hallgatta ki a férfit életveszélyt okozó testi sértés bűntettének megalapozott gyanúja miatt. A gyanúsított az intézkedéssel szemben nem jelentett be panaszt, vallomást tett, azonban a terhére rótt cselekményben nem ismerte el bűnösségét – tudatta a csoportvezető ügyész.

forrás:stop.hu

Leave a Reply 478 megnézve, 1 alkalommal mai nap |