< Böngészés > Főoldal / Fecsegő hírek / Blog article: Sok halott, rengeteg sebesült Terrortámadás történt Ankarában – legkevesebb 27 halott)))) Il y a de nombreux lots morts et blessés Attaque terroriste a eu lieu à Ankara – au moins 27 morts

| Mobile | RSS

Sok halott, rengeteg sebesült Terrortámadás történt Ankarában – legkevesebb 27 halott)))) Il y a de nombreux lots morts et blessés Attaque terroriste a eu lieu à Ankara – au moins 27 morts

2016. március 14. | hozzászólás | Fecsegő hírek

Sok halott, rengeteg sebesült

Terrortámadás történt Ankarában – legkevesebb 27 halott

www.fecsego.eu 1oo országban, minden földrészen

www.fecsego.eu 1oo országban, minden földrészen

www.fecsego.eu nemzetközi hírportál jó, nagyon jó

A robbanószerrel megrakott gépkocsi a város központjában lévő Kizilay tér mellett repült levegőbe.

MTI/AP

Gépkocsiba rejtett pokolgép robbant vasárnap este Ankara belvárosában: a nagy erejű robbanás következtében legalább 27 ember vesztette életét, hetvenöten pedig megsebesültek – közölte Ankara kormányzója. Tavaly október óta ez már a harmadik merénylet, amely a török fővárosban történt.

A kormányzó tájékoztatása szerint a robbanószerrel megrakott gépkocsi a város központjában lévő Kizilay tér mellett repült levegőbe. Egy névtelenül nyilatkozó magas rangú biztonsági tiszt azt közölte, hogy öngyilkos merénylő hozta működésbe a robbanószerkezetet.

MTI/AP

A detonáció olyan hatalmas erejű volt, hogy két és fél kilométerre is hallották és látták a helyszín felett gomolygó füstöt. A helyszínre sok tűzoltót és mentőt vezényeltek.

A teret a hatóság lezárta attól tartva, hogy második robbanás követheti az elsőt.

Egyelőre semmilyen szervezet nem vállalta magára a terrortámadás elkövetését.

Szerémy Tamás, az M1 helyszínen tartózkodó tudósítója a Híradóban elmondta: a merénylet a város központi részén, egy forgalmas buszmegállóban történt. Úgy tudni, egy bombával megrakott autó hátulról csapódott neki egy önkormányzati busznak.

A magyar követségtől egy kilométerre történt a robbantás, a munkatársak jól vannak – mondta szintén az M1 Híradóban Menczer Tamás, a Külügyminisztérium sajtófőnöke.

A követség ügyeleti száma: 0090-533-699-3694.

Még nincs egy hónapja, hogy 29-an meghaltak, 81-en pedig megsebesültek Ankarában egy robbantásos merényletben, amelynek elkövetését a Kurdisztáni Munkáspárt nevű szervezethez köthető Kurdisztáni Szabadság Sólymai (TAK) nevű csoport vállalta magára.

 

forrás:ma.hu

Il y a de nombreux lots morts et blessés
Attaque terroriste a eu lieu à Ankara – au moins 27 morts
 

pays www.fecsego.eu 1OO sur tous les continents
pays www.fecsego.eu 1OO sur tous les continents
 

www.fecsego.eu nouvelles internationales est bon, très bon 

La voiture des explosifs chargés a volé en l’air à côté de Kizilay Square, dans le centre-ville. 

MTI / AP 

En voiture bombe a explosé dimanche soir caché dans le centre d’Ankara: une puissante explosion au moins 27 personnes ont été tuées, soixante-quinze personnes ont été blessées – a déclaré le gouverneur d’Ankara. Ce fut le troisième attentat, qui a eu lieu dans la capitale turque depuis Octobre dernier. 

Informer le gouverneur a dit la voiture chargée d’explosifs a volé en l’air à côté de Kizilay Square, dans le centre-ville. Un officier anonyme de sécurité supérieur déclarant a déclaré qu’un kamikaze activé l’engin explosif était.
MTI / AP
 

L’explosion était si puissante que deux kilomètres et demi, ils ont vu et entendu tourbillonnant fumée sur la scène. La scène de nombreux incendies et de sauvetage ont été déployés. 

La place est fermée craignant le pouvoir de deuxième explosion a suivi la première. 

Jusqu’à présent, aucune organisation n’a entrepris de ne pas commettre une attaque terroriste. 

Thomas Szerémy la M1 à Mumbai correspondant aux nouvelles, a déclaré que les attaques ont eu lieu dans la partie centrale de la ville, à un arrêt de bus occupé. Vous savez, une voiture piégé a frappé par derrière un bus municipal. 

L’ambassade de Hongrie à un kilomètre de l’explosion a eu lieu, le personnel est très bien – a également dit les nouvelles de la M1 Menczer Thomas, attaché de presse du Département d’Etat. 

Le nombre de légation appel: 0090-533-699-3694. 

il y a même pas un mois que 29 personnes sont mortes et 81 ont été blessées dans un attentat à la bombe à Ankara, qui est déterminé à l’organisation du groupe lié Parti des travailleurs du Kurdistan appelé Kurdistan Faucons de la liberté (TAK) a entrepris plus. 

Source: ma.hu

Leave a Reply 161 megnézve, 1 alkalommal mai nap |