< Böngészés > Főoldal / Életképek/bulvár / Blog article: Pucér fotóval kívánt boldog szülinapot a színésznő

| Mobile | RSS

Pucér fotóval kívánt boldog szülinapot a színésznő

2016. március 26. | hozzászólás | Életképek/bulvár

Pucér fotóval kívánt boldog szülinapot a színésznő

www.fecsego.eu 1oo országban, minden földrészen

www.fecsego.eu 1oo országban, minden földrészen

www.fecsego.eu nemzetközi hírportál jó nagyon jó

Kedvenc meztelenkedőnk, Chelsea Handler szerencsére ismét hallatott magáról: ezúttal barát- és kolléganőjének, a negyvenedik szülinapját ünneplő Reese Witherspoonnak kívánt sok boldogságot – egy szál zokniban.

Mint arról mi is beszámoltunk, a Doktor Szöszi sztárja március 22-én töltötte be a negyvenet, és ebből az alkalomból nagyszabású partin köszöntötték a barátai. A bulin Jennifer Aniston, Kate Hudson, Matthew McConaughey és Robert Downey Jr. mellett ott volt a nálunk kevésbé ismert, de közel sem ismeretlen komika, Chelsea Handler is.

A saját reality show-in kívül a Kémes hármas vagy a Hopp című mozifilmekben is látott 41 éves színésznő azonban úgy érezte, mindez nem volt elég, és külön is felköszöntötte barátnőjét. Ehhez a legmegfelelőbb módot egy meztelen selfie-ben vélte felfedezni, amit saját budoárjában készített.

(Forrás: Chelsea Handler / Instagram)

Handler vélhetően rögtön ébredés után, az ágyból kikelve lőhette a fotót – kialvatlan arca és kócos haja legalábbis erről árulkodik. A helyzetet azzal próbálta menteni, hogy felkapott magára egy fekete térdzoknit. Reese Witherspoon minden bizonnyal örült a kedves meglepetésnek, ám ami itt a lényeg, hogy a fotóval a pucérkodó sztár egyúttal az Instagramnak is odacsapott.

A két barátnő még 2013-ban (Forrás: Jason Merritt / Getty Images North America / AFP)

Handler ugyanis már jó ideje folytat keresztes hadjáratot a képmegosztó oldal ellen, mivel annak kezelői pornográf tartalomnak minősítve állandó jelleggel eltávolítják a sztár félmeztelen fotóit. A komika afféle feminista kiáltványként helyez el magáról minduntalan csupasz képeket az Instagramon, mivel igazságtalannak érzi, hogy a férfiak gond nélkül mutogathatják meztelen mellbimbóikat, csak a nők nem. Handler ezúttal úgy cselezte ki a képmegosztó erkölcsrendészeit, hogy kezével mind fölül, mind alul eltakarta magát.

CHELSEA HANDLER ÉS REESE WITHERSPOON A TV GO-N:

 

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet, okostévé). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Illusztráció forrása: Mike Windle / Getty Images North America / AFP

forrás:origo.hu

Leave a Reply 207 megnézve, 2 alkalommal mai nap |