< Böngészés > Főoldal / Fecsegő hírek / Blog article: Hivatalos: felfüggesztette az EU a Magyarországra szánt uniós források egy részét

| Mobile | RSS

Hivatalos: felfüggesztette az EU a Magyarországra szánt uniós források egy részét

2016. március 28. | hozzászólás | Fecsegő hírek

Hivatalos: felfüggesztette az EU a Magyarországra szánt uniós források egy részét

www.fecsego.eu 1oo országban, minden földrészen

www.fecsego.eu 1oo országban, minden földrészen

www.fecsego.eu nemzetközi hírportál jó nagyon jó
Felkerült az Európai Bizottság honlapjára a határozat, mely szerint a konvergencia-célkitűzés keretében az Európai Regionális Fejlesztési Alapból a Magyarországon megvalósuló „Társadalmi infrastruktúra” operatív program számára nyújtott időközi kifizetéseket felfüggesztették – írja a 444.

A lap már korábban is írt az úgynevezett TIOP-programok kifizetéseinek esetleges felfüggesztéséről, úgy tudni, a bizottságnak a pályázatok irányítási és ellenőrzési rendszerével is problémája volt. Hogy pontosan mekkora EU-s támogatást tartanak vissza, nem tudni, két összeg is kering, vagy 37,5 milliárd forintot vagy 67,6 milliárd forintot kell ennek hiányában a magyar költségvetésből finanszírozni.
fecsego_avatar1
Hogy a kifizetés újra meginduljon, az kell, hogy Magyarország eleget tegyen az EB által megfogalmazott kritikáknak, és alakítson a pályáztatási rendszeren. Addig is marad a hitel, hogy ez hogyan hathat hosszabb távon a költségvetésre és hogy milyen más EU-s forrásokat függesztett fel még a Bizottság az elmúlt időszakban, arról itt olvashat.

forrás:propeller.hu

Leave a Reply 162 megnézve, 2 alkalommal mai nap |