< Böngészés > Főoldal / Közélet / Blog article: Megint sajtóst keres az MTVA – közbeszerzések rövid határidővel

| Mobile | RSS

Megint sajtóst keres az MTVA – közbeszerzések rövid határidővel

2016. március 31. | hozzászólás | Közélet

Megint sajtóst keres az MTVA – közbeszerzések rövid határidővel

fecsego_avatar1

www.fecsego.eu nemzetközi hírportál jó nagyon jó

A közszolgálati médiumok műsoros kommunikációjával összefüggő pr- és sajtókommunikációs feladatok ellátására keres az MTVA vállalkozót, tíz hónapra. Tavaly a Trinityt választották. Vannak közbeszerzések, amelyeken öt munkanapig lehet jelezni az érdeklődőknek a részvételi szándékot.

Érdemes szemezgetni a kis értékű közbeszerzések között (áru és szolgáltatás vásárlásánál 18-60 millió, míg építési beruházásnál 100-500 millió forint értékű beszerzések) a kis- és közepes vállalkozásoknak; az ezen eljárásokról szóló úgynevezett összefoglaló tájékoztatások azonban nem a megszokott Közbeszerzési Értesítőben jelennek meg, hanem egy új felületen a Közbeszerzési Hatóság (KH) internetes oldalán.

A tájékoztatókat a tervezett beszerzés főbb adataival az eljárás megindítása előtt legalább öt munkanappal kell itt közzétenni az ajánlatkérőknek. A dokumentumok relatíve rövid határidővel jelennek meg, ezért a Közbeszerzési Hirdetmény Figyelő (KHF.hu) már a tájékoztató megjelenésének napján értesíti ügyfeleit az üzleti lehetőségekről – tudtuk meg Nádasdy Katától, a magyar és uniós közbeszerzési eljárások figyelésével foglalkozó portál igazgatójától.

Sajtóst keres az MTVA

A Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) a közszolgálati médiaszolgáltatók műsoros kommunikációjával összefüggő pr- és sajtókommunikációs feladatok és kapcsolódó szolgáltatások ellátására szerződne, 10 hónapra. Az eljárásra április 1., 16 óráig lehet jelezni az érdeklődésüket a potenciális ajánlattevőknek (a tájékoztatót március 24-én küldte el az MTVA a Közbeszerzési Hatósághoz).

A sajtós munkára tavaly nyáron hirdetmény közzététele nélküli eljárást bonyolítottak le, arra hivatkozva, hogy a beszerzés előzetesen becsült értéke nem éri el a 25 millió forintot. Három céget hívtak meg, s közülük nettó 20,76 millió forintos árajánlattal Kuna Tibor cégét, a Trinity International Communications Kft.-t hirdették ki győztesnek. Szerződést július 3-án kötöttek a céggel. Az eljáráson ajánlatot tett még a V.M.komm Kft. (e cég egyik tulajdonosa, egyharmad részben Vizy-Mocsai Júlia, Mocsai Lajos leánya), valamint a Press & Inform Kft. A vállalkozások legmagasabb és legalacsonyabb árajánlatai között (az utóbbi a Trinityé volt) mindössze 690 ezer forint volt a különbség.

Még pályázható munkák

A tájékoztatókból kiderül, hogy mobil távközlési szolgáltatások beszerzését tervezi a Nemzeti Közszolgálati Egyetem, a nyertessel két évre szóló szerződést kötnének, az eljárás iránt az érdeklődést a szolgáltatók április 6., 11 óráig jelezhetik.

Papírárukat és egyéb irodai cikkeket vásárol a kecskeméti önkormányzat központosított beszerzési renderének hatlya alá tartozó intézmények és az önként csatlakozó társaságok számára. A nyertes ajánlattevővel 2016. április 30-tól 2018. január 26-ig hatályos megállapodást kötnek; a beszerzésre április 7., 10 óráig jelezhetik részvételi szándékukat az érdekelt kereskedők.
Az összefoglaló tájékoztatások közzétételét a novembertől hatályos közbeszerzési törvény vezette be, a törvényalkotó ezzel kívánta a nyilvánosságot fokozni a korábban nagyon elterjedt, hirdetmény nélküli, úgynevezett háromajánlatos, meghívásos közbeszerzések visszaszorítására – ezek korlátozzák a versenyt és nem biztosítanak egyenlő esélyeket az ajánlattevőknek az EU és a Transparency International Magyarország kritikája szerint.

A Sashalmi Tanoda Általános Iskola részleges felújításra keres vállalkozót a budapesti XVI.kerületi önkormányzat. A kivitelező feladata lesz a homlokzat és tetőszerkezet részbeni korszerűsítése, felújítása a csapadékvíz elvezetési és tárburkolási munkákkal együtt, 84 nap alatt. Itt április 6., éjfélig lehet jelezni az érdeklődést a vállalkozóknak.

Ismerje meg a közbeszerzéseket, keressen a kiírásokban, legyen a nyertesek között!

Rendezvényszervezőt keres Orosháza önkormányzata, a nyertessel egy évre kötnének szerződést, a teljesítés helyszínei Orosháza mellett Budapest, Szolnok, Temesvár és Újvidék. Az előzetes érdeklődést április 6., 14 óráig lehet jelezni a helyhatóságnál.

A gödöllői otthona takarítására bonyolít le beszerzést a Fővárosi Önkormányzat Idősek Otthona, az eljárásra jelentkezni április 4., 11 óráig lehet a vállalkozóknak.

Építési munkát tervez Rajka község: egészségházának kialakítására szerződne, jelentkezni április 7., 9 óráig lehet.

Közvélemény-kutatót keres a Magyar Turizmus Zrt., a nyertes feladata a magyar háztartások utazási szokásait vizsgáló, nagymintás, személyes kérdőíves felmérés lebonyolítása lesz két részben, a Közép-Magyarországi régióban, illetve az azon kívül eső régiókban; a szerződése a megkötéstől december 13-ig lesz hatályban. Az érdeklődő cégek április 5., 10 óráig jelezhetnek az eljárásra.

forrás:napi gazdaság.hu

Leave a Reply 1691 megnézve, 1 alkalommal mai nap |
Tags: