< Böngészés > Főoldal / Fecsegő hírek / Blog article: Titokzatos látogatás Álruhában járt Budapesten a marokkói király))) Déguisez visité Budapest roi du Maroc

| Mobile | RSS

Titokzatos látogatás Álruhában járt Budapesten a marokkói király))) Déguisez visité Budapest roi du Maroc

2016. március 31. | hozzászólás | Fecsegő hírek

Titokzatos látogatás
Álruhában járt Budapesten a marokkói király

fecsego_avatar1

www.fecsego.eu nemzetközi hírportál jó nagyon jó
szerző:Lakner Dávid

Moszkva és Prága után Budapesten is járt a képek tanúsága szerint VI. Mohammed, de erről csak utólag lehetett értesülni a Huffington Post szerint. Különös, mert a külügyminisztérium és a Köztársasági Elnöki Hivatal is állítja, nem ők látták vendégül a királyt.

Folytatta európai turnéját VI. Mohammed marokkói király, Moszkva és Prága után pedig ellátogatott Budapestre is – adta hírül még március 23-án a Huffington Post Maghreb – Maroc. A portál azt írta, a Youtube-ra és a Facebookra kiposztolt képek tanúsága szerint a király március 22-én felkereste Budapestet is. A képeket Soufiane El Bahri közölte, aki a portál szerint gyakran tesz ki Facebook-oldalára exkluzív fotókat és videókat a királyról, posztjait pedig több mint egymillióan követik.

Kerestük Áder János sajtófőnökét, aki elmondta: nem a köztársasági elnök látta vendégül a marokkói királyt. Különös, mert kérdésünkre a külügyminisztérium is azt mondta: nem ők látták vendégül a rangos látogatót, és érdeklődjünk a köztársasági elnök hivatalában, ők biztosan tudnak róla.
Előtte a cseh államfőt kereste fel

A Huffington Post arról számolt be egy héttel ezelőtt, hogy egyelőre nincs semmilyen információ a király magyarországi látogatásával kapcsolatban. Múlt hét elején még a cseh elnökkel, Milos Zemannal találkozott Prágában a király, így a magyar látogatás a lap szerint alkalom lehetett arra, hogy felkeresse Áder János köztársasági elnököt.

A videón VI. Mohammed gépének landolása látható a Liszt Ferenc repülőtéren március 22-én.

A portál maghrebi aloldala megjegyezte, hogy Magyarország néhány hónapja erős migrációs nyomásnak van kitéve, Magyar Levente gazdaságdiplomáciáért felelős államtitkár pedig tavaly októberben még tárgyalt is Marokkóban a kérdéskörről. Rabati látogatása idején Magyar arról tájékoztatta az MTI-t: a migrációs válságot csak olyan átfogó politikai összefogás keretében lehet megoldani, ami „magába foglalja a mediterrán térséget sújtó illegális bevándorlási hullám megfékezésében eddig kulcsszerepet játszó észak-afrikai államokat”.
A turizmus is fő szerepet játszhat

A HuffPost szerint a turizmus is szerepet játszhat a látogatásban, miután Marokkó szeretne a keleti országok és Magyarország felé fordulni. Lahcen Haddad turizmussal foglalkozó miniszter pedig egyébként is Magyarországra látogathat idén májusban.

forrás:mno.hu

visite mystérieuse
Déguisez visité Budapest roi du Maroc

www.fecsego.eu nouvelles internationales Bonne
Auteur: David Lakner

Après Moscou, Prague et Budapest ont également participé à l’émission que les images VI. Mohammed, mais ce que rétrospectivement pourraient être notifiées, selon le Huffington Post. En particulier, parce que le Département d’Etat et le Bureau du Président dit aussi qu’ils ne sont pas accueilli le roi.

Il a poursuivi sa tournée européenne VI. Du Maroc Roi Mohammed, Moscou et Prague après la visite à Budapest – L’un a été allumé le 23 Mars au Maghreb Huffington Post – Maroc. Le portail a écrit sur YouTube et Facebook kiposztolt images montrent que Mars 22 la visite du roi à Budapest. Les photos Soufiane El Bahri a dit, il fait souvent une page Facebook des photos et des vidéos des positions de roi dans les plus d’un million de personnes exclusifs, selon le suivi du portail.

Nous étions à la recherche chef de presse János Áder, qui a dit que n’est pas le Président de la République a accueilli le roi du Maroc. En particulier, notre question pour le ministère des Affaires étrangères a également dit qu’ils ne sont pas accueilli les visiteurs prestigieux et demander le bureau du Président de la République, ils savent certainement à ce sujet.
Avant sa visite au chef de l’Etat tchèque

Le Huffington Post a rapporté il y a une semaine qui ne dispose pas actuellement d’aucune information sur la visite du roi de Hongrie. Début de la semaine dernière, même le président tchèque Milos Zemannal rencontré à Prague le roi, l’occasion était une visite en Hongrie, selon le document, de demander le président républicain János Áder.

La vidéo IP. Machine Mohammed à voir atterrir à l’aéroport Franz Liszt le 22 Mars.

Le subpage portail Maghreb a noté que la Hongrie il y a quelques mois sont exposés à une forte pression migratoire, le Secrétaire d’État hongrois pour Levente gazdaságdiplomáciáért Octobre dernier et a également discuté de la question au Maroc cercle. Lors de la visite de Rabat avait informé le MTI hongrois: la crise de la migration ne peut être résolu grâce à une coopération politique globale, qui “comprend infestant la Méditerranée enrayer la vague d’immigration clandestine a joué un rôle clé dans les pays d’Afrique du Nord.”
Le tourisme peut jouer un rôle majeur

Selon le tourisme HuffPost peut jouer un rôle dans la visite, après que le Maroc souhaite se tourner vers les pays de l’Est et la Hongrie. Lahcen Haddad, ministre du Tourisme et de toute façon, vous pouvez visiter en Hongrie en mai de cette année.

Source: mno.hu

Leave a Reply 1226 megnézve, 1 alkalommal mai nap |