< Böngészés > Főoldal / Fecsegő hírek / Blog article: Saját magát támadta meg a kormányzati informatikai hálózat?))) Lui-même a attaqué le réseau informatique du gouvernement?

| Mobile | RSS

Saját magát támadta meg a kormányzati informatikai hálózat?))) Lui-même a attaqué le réseau informatique du gouvernement?

2016. április 3. | hozzászólás | Fecsegő hírek

Saját magát támadta meg a kormányzati informatikai hálózat?

fecsego_avatar1

www.fecsego.eu nemzetközi hírportál jó nagyon jó

Nem egyértelmű, hogy mi történt pontosan akkor, amikor a Belügyminisztérium szerint ma “megtámadták a kormányzati informatikai hálózatot”.

Az első délutáni közlés szerint “az elmúlt 24 órában több hullámban, ezres nagyságrendben érte támadás külföldi szerverekről a kormányzati informatikai hálózatot”, de szerencsére a támadásokat sikerült elhárítani.

Bakondi György azért még gyorsan berohant az M1 stúdiójába és elmondta, hogy “nagyfokú szervezettségre utal” a túlterheléses támadás, ami a belbiztonsági főtanácsadó szerint ugyanakkor jelenleg is tart. Hogy mit jelent a “nagyfokú szervezettség” (egy túlterhelés támadást megfelelő eszköz birtokában egy kezdő hacker egyetlen gombnyomással is elindíthat), azt nem árulta el, ahogy azt sem, hogy mit jelent pontosan, hogy “62 ezer támadás érte a kormányzati hálózatot” (mit értenek a szakemberek 1 darab támadás alatt). Arra sem tért ki Bakondi, hogy hogyan védekeznek, illetve kért-e segítséget a magyar kormány például nemzetközi támadások kivédésére szakosodott cégektől.

Szakmai fórumokon is csak találgatják az eset körülményeit, és szárnyra kapott olyan feltételezés is, miszerint lehet, hogy nem is történt támadás, hanem csak a megnövekedett külföldi sajtótérdeklődés okozott nem várt terhelést a kormányzati szervereken.

Mint ismeretes, a kormány külföldi városokat gyalázó propagandaoldaláról több nagy látogatottságú külföldi weblap is címlapján számolt be – elméletek szerint az azokról érkező kiugró látogatómennyiség is okozhatott akkora terhelést, amit a BM támadásként értelmezett.

Hogy mi történt valójában, az csak akkor fog kiderülni, ha a kormány a konyhanyelvre leegyszerűsített politikai üzeneteken kívül szakmai részleteket is megoszt a történtektől – ahogy azt egyébként más országokban ilyenkor szokás.

forrás:propeller.hu

Lui-même a attaqué le réseau informatique du gouvernement?

www.fecsego.eu nouvelles internationales Bonne

On ne sait pas exactement ce qui est arrivé lorsque le ministère de l’Intérieur a déclaré aujourd’hui, “a attaqué le réseau informatique du gouvernement.”

La première déclaration de l’après-midi que «les dernières 24 heures plusieurs vagues, un millier de copies de son attaque sur les serveurs étrangers au réseau informatique du gouvernement», mais heureusement réussi à repousser les attaques.

György Bakondi est aussi vite couru dans le studio M1 et a dit que “un haut degré d’organisation se réfère à” une attaque par déni de service, qui est le principal conseiller à la sécurité nationale, cependant, est toujours en cours. Ce qui constitue un “haut degré d’organisation” (une attaque de surcharge des moyens appropriés, la possession d’un pirate novice unique de démarrage de presse clé), je ne dis pas, il ne savait même pas ce que cela signifie exactement que «62 mille attaques contre les réseaux gouvernementaux» (ce que professionnels avertis sous une seule pièce d’une attaque). Il n’a pas non plus Bakondi comment se protéger et ont cherché à aider le gouvernement hongrois d’attaque tels que les sociétés internationales spécialisées.

Les forums sont des circonstances tout go- de l’affaire et l’aile ont également reçu une hypothèse qui peut ne pas être arrivé à l’attaque, mais en raison de l’intérêt accru de la presse étrangère dans une charge inattendue sur les serveurs du gouvernement.

Comme on le sait, les villes du gouvernement étranger du côté de la propagande diffamatoire, plusieurs grands sites Web fréquentés étrangers ont également rapporté sur la première page – théories sur l’encours des visiteurs pourraient avoir causé la taille de la charge, qui est interprété comme une attaque contre le ministère de l’Intérieur.

Qu’est-ce qui est arrivé est vraiment seulement à voir si le gouvernement en dehors des langues de cuisine messages politiques simplistes partagent également les détails techniques de l’histoire – sinon habituelles dans de tels cas dans d’autres pays.

Source: propeller.hu

Leave a Reply 150 megnézve, 1 alkalommal mai nap |