< Böngészés > Főoldal / Közélet / Blog article: Magyarországon ennyire brutális támadást talán még nem követtek el nő ellen

| Mobile | RSS

Magyarországon ennyire brutális támadást talán még nem követtek el nő ellen

2016. április 4. | hozzászólás | Közélet

Magyarországon ennyire brutális támadást talán még nem követtek el nő ellen

www.fecsego.eu 1oo országban, minden földrészen

www.fecsego.eu 1oo országban, minden földrészen

www.fecsego.eu nemzetközi hírportál jó nagyon jó

Egy három évvel ezelőtt történt támadás során a tettes lúggal öntötte le egy 43 éves nő nemi szervét. Az életveszélyt okozó testi sértés elkövetésével egy kórház volt főigazgatóját vádolják, aki eddig négy hónapot töltött előzetesben – írja a Népszabadság.

A 43 éves Renner Erika kutyáját akarta otthonról levinni sétálni 2012. márciusában, de amikor kinyitotta a lakása ajtaját egy maszkos férfi támad rá. Megragadta a nyakát, visszalökte a lakásba. A földre teperte, zsineggel összekötözte, a kutyát kivitte a konyhába, majd a nőt combon szúrta kábítóinjekcióval.

A támadó ezután leöntötte lúggal a nő nemi szervét. Az ájult asszonyt szőnyegbe csavarta, majd távozott. A nőre később volt férje és új barátja talált rá. Kórházba vitték, morfiumos kezelést kapott, életben maradt.

Magyarországon ennyire brutális támadást talán még nem követtek el nő ellen

Fotó: Blikk/Grnák László

A bűncselekmény elkövetésével B. Krisztiánt, egy nagy budai kórház akkori főigazgatóját, Renner Erika hajdani általános iskolai évfolyamtársát gyanúsították meg. A férfinak és a nőnek a támadást megelőzően szerelmi kapcsolata volt.

A cikk szerint:

– amikor a nő szakított, a férfi sokáig zaklatta személyesen, és az interneten is,

– megbukott a poligráfos vizsgálaton,

– összeszerelt injekciós tűket találtak a rendőrök B. kocsijának kesztyűtartójában, amiben a nő elkábítására használt anyag maradványa volt,

– a nő lakásában egy madzagdarabon megtalálták a DNS-ét.

B. Krisztiánt – akinek nagybátyja ismert politikus, az első Orbán-kormányban vállalt szerepet – előzetes letartóztatásba helyezték, de 2013 nyarán védője, Bánáti János már arról tájékoztatta a közvéleményt, hogy szabadlábon van.

B. Krisztián négy hónapig volt előzetesben, majd egy magán-egészségközpont orvosaként helyezkedett el.

Egy év elteltével, 2014 júniusában az ügyészség a nyomozás megszüntetéséről és a bizonyítékok kiadásáról, illetve megsemmisítéséről hozott határozatot.

A nő panasszal élt a Legfőbb Ügyészségen, ahol újra elrendelték a nyomozást.

A panasz benyújtása után (2015. augusztus 14.) fordulatot vett az ügy. Az ügyészség újra elrendelte a nyomozást, és rövid idő alatt elkészült a vádirat is. A tanúk meghallgatásával Mikó Gergely büntetőtanácsa előtt 2016 januárjában a Fővárosi Törvényszéken elkezdődött dr. B. Krisztián életveszélyt okozó testi sértés miatti büntetőpere. A márciusi tárgyaláson, három évvel az eset után, tanúk és szakértők egész sorát vonultatták fel. A perbeszédekre májusban kerül sor, utána megszülethet az elsőfokú ítélet.

forrás:propeller.hu

Leave a Reply 129 megnézve, 1 alkalommal mai nap |
Tags: