< Böngészés > Főoldal / Életképek/bulvár / Blog article: Újabb Orbán-rezidenciára bukkantak Alcsútdobozon

| Mobile | RSS

Újabb Orbán-rezidenciára bukkantak Alcsútdobozon

2016. április 15. | hozzászólás | Életképek/bulvár

Újabb Orbán-rezidenciára bukkantak Alcsútdobozon

www.fecsego.eu 1oo országban, minden földrészen

www.fecsego.eu 1oo országban, minden földrészen

Isten áldja meg a www.fecsego.eu nemzetközi hírportált és óvja Magyarországot!

Néhány éve még Mészáros Lőrincé volt az a villa, amely ma már Orbán Győző tulajdonában áll. A helyiek többször látták itt Orbán Viktorékat is megpihenni. Az impozáns villát, amely az alcsúti Rézhegyen áll, biztonsági kamerák és a környékbeliek szerint időnként “TEK-esnek tűnő” emberek is védik.

Újabb Orbán-rezidencia nyomára akadt a Magyar Narancs az alcsútdobozi Rézhegyen. Az örökpanorámás nyaraló korábbi tulajdonosa Mészáros Lőrinc felcsúti polgármester volt, de 2013 óta a miniszterelnök apja, Orbán Győző tulajdonában áll.

A nyaralóban többször látták már Orbán Viktort és feleségét a környékbeliek. A dombról csodás kilátás nyílik. A földhivatali nyilvántartásra hivatkozva a Narancs azt írja, a telek valamivel nagyobb, mint 3800 négyzetméter. A dombon álló nyaralók közül az egyik legszebb és a legnagyobb Orbán Győzőék villája. A faanyaggal burkolt szép épületet nagy fák veszik körül, gyönyörű a terasza, a kertje növényekkel zsúfolt. A kerítést nemrég festhették újra. A rezidenciát legalább négy biztonsági kamera védi.

Mint arról beszámoltunk, Mészáros Lőrinc egyik cége Orbán apjától bérli évi 15,5 millió forintért az Alcsútdoboz-közeli hatvanpusztai majorságot, ahol a hírek szerint gyakori vendég a kormányfő.

A helyiek szerint Orbánék már akkor feltünedeztek a nyaralóban, amikor az még Mészáros Lőrincé volt. TEK-eseknek tűnő biztonságiakat is láttak a nyaraló környékén. Nem hivatalos információ az is, hogy a közelmúltban Mészáros Lőrinc emberei csinosítgatták a házat.

A hatvanpusztai porta

Fotó: Fazekas István
forrás:hvg.hu

Leave a Reply 788 megnézve, 1 alkalommal mai nap |