< Böngészés > Főoldal / Fecsegő hírek / Blog article: Kitiltották a hvg.hu munkatársát a Parlamentből

| Mobile | RSS

Kitiltották a hvg.hu munkatársát a Parlamentből

2016. április 27. | hozzászólás | Fecsegő hírek

Kitiltották a hvg.hu munkatársát a Parlamentből

www.fecsego.eu 1oo országban, minden földrészen

www.fecsego.eu 1oo országban, minden földrészen

Isten áldja meg a www.fecsego.eu nemzetközi hírportált és óvja Magyarországot!

Kövér László házelnök büntetett. Határozatlan időre felfüggesztette videós kollégánk parlamenti belépőjét.

Kövér László kitiltotta videós munkatársunkat az Országgyűlés Hivatalának helyiségeiből, vagyis a Parlamentből és a Képviselői Irodaházból is. A hétfői döntésről az Országgyűlés sajtófőnöke kedden reggel tájékoztatta a hvg.hu-t.

Fekete Norbert videós munkatársunk hétfőn a Parlamentben próbált forgatni, az MNB-alapítványok álátal kiszórt milliárdokról kérdezte volna a parlamenti képviselőket, ám Kövér László szerint megsértette a 9/2013-as számú házelnöki rendelkezést, amelyben azt szabályozták, hogy hol lehet forgatni. Munkatársunk “a Sajtóiroda munkatársának többszöri figyelmeztetése és felszólítása ellenére is folytatta tevékenységét, és nem volt hajlandó elhagyni a Déli Társalgó és az Országház Kupolatermének területét”. Az ominózus videót itt megnézheti.

Videós kollégánkat Kövér László így “engedély nélküli forgatás”, illetve “a szabályokkal való nyílt és tudatos szembeszegülés” miatt tiltotta ki, határozatlan időre felfüggesztve a belépési lehetőségét.

Úgy tudjuk, nem a hvg.hu munkatársa az egyetlen, akit a hétfői nap után kitiltottak a sajtó képviselői közül – szinte mindegyik videós stáb hasonló szankciókat kapott.

forrás:hvg.hu

Leave a Reply 127 megnézve, 1 alkalommal mai nap |
Tags: