< Böngészés > Főoldal / Életképek/bulvár / Blog article: Győzött a józan ész: eltörlik a vízivás tilalmát a DKV-járatokon

| Mobile | RSS

Győzött a józan ész: eltörlik a vízivás tilalmát a DKV-járatokon

2016. április 29. | hozzászólás | Életképek/bulvár

Győzött a józan ész: eltörlik a vízivás tilalmát a DKV-járatokon

fecsego_avatar1

Isten áldja meg a www.fecsego.eu nemzetközi hírportált és óvja Magyarországot!

A hatalmas közfelháborodást látva Dr. Barcsa Lajos debreceni alpolgármester szerint immár túl szigorú a DKV azon szabálya, mely szerint a buszokon, villamosokon, trolikon tilos vizet inni – írja a Haon.hu.

Kezdeményezni fogjuk, hogy az alkoholos italok kivételével lehessen folyadékot fogyasztani a tömegközlekedési eszközökön

– jelentette ki a csütörtöki közgyűlésen.

Mint korábban a Propeller megírta: 3000 forintra büntettek Debrecenben egy újságírót, mert két korty vizet elfogyasztott a villamoson. Cserháti Zoltán, a Nemzeti Sport újságírója a Facebookon számolt be az atrocitásról.

Az eset országos felháborodást keltett, hiszen a vízfogyasztás nem szerepelt a piktogrammal tiltott tevékenységek között, a DKV szerint a szabály az szabály, és úgy vélte, az ellenőr helyesen járt el, amikor megbüntette az utast.

A helyi civilek viszont annyira megunták a DKV értelmetlen szabályzását és vízivást hirdettek az 1-es villamos vonalára. Ez utóbbi így okafogyottá vált.
forrás:propeller.hu

Leave a Reply 875 megnézve, 1 alkalommal mai nap |