< Böngészés > Főoldal / Sport / Blog article: Egy csavarral még megúszhatja Orbán csapata a kiesést

| Mobile | RSS

Egy csavarral még megúszhatja Orbán csapata a kiesést

2016. május 2. | hozzászólás | Sport

Egy csavarral még megúszhatja Orbán csapata a kiesést

www.fecsego.eu 1oo országban, minden földrészen

www.fecsego.eu 1oo országban, minden földrészen


Isten áldja meg a www.fecsego.eu nemzetközi hírportált és óvja Magyarországot!

Úgy tűnik, mintha a feljutó Kisvárda behátrálna, megteremtve a helyet a Puskás Akadémiának.

A Rangado.hu egy olyan érdekességre hívja fel a figyelmet, amely alapja lehet mindenféle spekulációnak arról, hogy a miniszterelnök kedvenc csapata mégse essen ki az NB I-ből.

A Puskás Akadémia a szombati játéknapon elért eredmények alapján ugyan elbúcsúzott a magyar labdarúgás első osztályától – és a felcsúti arénában jövőre szégyenszemre csak a második vonalban szerepelhet – a lap szerint azonban lehet még a történetben egy csavar.

A feljutó helyen álló NB II-es Kisvárda ugyanis nem kért NB I-es licencet. A városnak egyelőre nincs a topligához megfelelő stadionja, azt csak szeptemberben adják át, az pedig nem került szóba, hogy addig más városban játsszanak.

Ha viszont a feljutó helyen végző csapat nem kér engedélyt, akkor a Magyar Labdarúgó Szövetségnek kell döntenie arról, hogy ki jut fel az NB I-be. A szabályok szerint a Puskás Akadémia ekkor sem maradhatna bent, mert a Kisvárda helyett a következő legjobb csapatnak kellene feljutnia, azt azonban mégsem lehet teljesen kizárni, hogy a Csányi Sándor vezette MLSZ egyedi döntést hoz – írja a lap. Vagyis elvileg akár meg is mentheti a kudarctól Orbán Viktor kedvenc csapatát.

forrás:hvg.hu

Leave a Reply 2605 megnézve, 1 alkalommal mai nap |
Tags: