< Böngészés > Főoldal / Életképek/bulvár / Blog article: Ha ez igaz Matolcsyról, nagyobb bajban vagyunk, mint gondoltuk/// Matolcsyról Wenn dies der Fall ist, sind wir in mehr Mühe, als wir dachten,

| Mobile | RSS

Ha ez igaz Matolcsyról, nagyobb bajban vagyunk, mint gondoltuk/// Matolcsyról Wenn dies der Fall ist, sind wir in mehr Mühe, als wir dachten,

Ha ez igaz Matolcsyról, nagyobb bajban vagyunk, mint gondoltuk

fecsego_avatar1

Isten áldja meg a www.fecsego.eu nemzetközi hírportált és óvja Magyarországot!

A Népszava hozta ismét azt a fenntartásokkal kezelendő hírt, aminél nagyobb baromságot fél kiló tyúkbélből sem lehetne kiolvasni, de ez nem feltétlenül a lap hibája, hanem mert Matolcsy Györgyről van benne szó.

Azt írják, hogy a korábban a Szabadság tér 8-9. alatt székelő MNB egy ismeretlen hátterű központi intézkedés nyomán újabban már csak a 9-es szám alatt található, és állítólag az elnöki folyosón sem lehet már 8-as ajtó, mert

Matolcsy fél a 8-as számtól.

A sztori nem új, a hvg.hu már tavaly is cikkezett Matolcsy fóbiáiról és arról, hogy a jegybankelnök idegenkedik a pórnép közelségétől.

A Népszava szerint a bank mostanában “veszítette el” végleg a 8-ast a címéből. A dolgozóknak új névjegyeket készíttettek, és szóbeszéd tárgya még az épületben, hogy az őrzött elnöki szinten a 8-ast tartalmazó ajtószámozásokat megváltoztatták 7+1-re, vagy 7/1-re.

A lap megkérdezte a jegybank kommunikációs osztályát a címváltozással kapcsolatban, ahol azt közölték: az MNB jelenleg is érvényben lévő Alapító Okirata értelmében székhelycímük nem változott, az 1054 Budapest Szabadság tér 8-9. Levelükben a feladó címeként ugyanakkor a Szabadság tér 9. állt.

forrás:propeller.hu

Matolcsyról Wenn dies der Fall ist, sind wir in mehr Mühe, als wir dachten,

 fecsego_avatar1

Gott segne und die www.fecsego.eu internationalen Nachrichtenportal Ungarn schützen!

Volksstimme war wieder in den Nachrichten mit einem Mindestaufenthalt behandelt werden, als dem nicht Mist tyúkbélből einem halben Kilo gelesen werden, aber dies ist nicht unbedingt die Schuld des Vorstandes, György Matolcsy, sondern weil es das Wort ist.

Er sagt, dass in der Vergangenheit die Liberty Square 8-9. Mit Hauptsitz in knapp der Bank hat vor kurzem unter der Nummer 9, lokalisiert worden und wird gesagt, dass der Präsident hatte keine Korridor Tür 8 nach einer unerklärlichen zentrale Maßnahme, weil

Matolcsy Hälfte der 8-Nummer.

Die Geschichte ist nicht neu, der im vergangenen Jahr wurde in Artikel Matolcsy fóbiáiról und dass die Zentralbank abgeneigt pórnép Nähe hvg.hu worden.

Volksstimme, die Bank vor kurzem “verloren” in der letzten 8 ast den Titel. Mitarbeiter schaffen neue Kontakte geknüpft wurden, und die Rede ist immer noch in dem Gebäude, bewacht die Tür der Ebene der Präsidenten Zahlen mit 8 ast geändert von 7 + 1 oder 7/1 entfernt.

Zurück zu der Kommunikationsabteilung der Zentralbank aufgefordert, über den Titel Veränderung, über die berichtet wurde: Die Bank ist derzeit székhelycímük nicht Satzung in Kraft geändert, der 1054 Liberty Square 8-9. Doch in ihrem Schreiben, war die Adresse des Absenders in Liberty Square 9.

Quelle: fecsego.eu/propeller.hu

Leave a Reply 292 megnézve, 1 alkalommal mai nap |