< Böngészés > Főoldal / Fecsegő hírek / Blog article: Németországi molesztálás A szilveszteriekhez hasonló támadások történtek Berlinben a kultúrák karneválján/// Allemagne molestation Eve Teri attaques similaires de la nouvelle année se sont produits à Berlin carnaval culturel

| Mobile | RSS

Németországi molesztálás A szilveszteriekhez hasonló támadások történtek Berlinben a kultúrák karneválján/// Allemagne molestation Eve Teri attaques similaires de la nouvelle année se sont produits à Berlin carnaval culturel

2016. május 17. | hozzászólás | Fecsegő hírek

Németországi molesztálás
A szilveszteriekhez hasonló támadások történtek Berlinben a kultúrák karneválján

www.fecsego.eu 1oo országban, minden földrészen

www.fecsego.eu 1oo országban, minden földrészen

Isten áldja meg a www.fecsego.eu nemzetközi hírportált és óvja Magyarország!

Eddig három nő tett feljelentést szexuális zaklatás miatt. A rendőrség arra kéri az esetleges további sértetteket, hogy jelentkezzenek.

A német városokban szilveszterkor elkövetett csoportos szexuális zaklatásokhoz és rablásokhoz hasonló esetek történtek a hét végén Berlinben a kultúrák karneválján – jelentette hétfőn a Rundfunk Berlin-Brandenburg (RBB) regionális közszolgálati médiatársaság.

A beszámoló szerint eddig három nő tett feljelentést szexuális zaklatás miatt. A rendőrség arra kéri az esetleges további sértetteket, hogy jelentkezzenek.

Az első eset szombaton történt, a két áldozatot egy nagyobb csoport férfi körülvette és zaklatta, molesztálták őket és egyiküktől elvették mobiltelefonját.

Mire a rendőrök a helyszínre érkeztek, a csoport feloszlott, de három feltételezett elkövetőt – két török származású férfit és egy hontalan menekültet – sikerült elfogni, az áldozat pedig visszakapta mobiltelefonját.

A másik eset pénteken történt, a 16 éves áldozatot egy csoport férfi körbevette és zaklatta. Megpróbált kiszabadulni támadói gyűrűjéből, de nem sikerült, csak akkor, amikor egy férfi a segítségére sietett és megfenyegette a támadókat, hogy kihívja a rendőrséget. Az RBB szerint erről az esetről csak hétfőn szerzett tudomást a rendőrség, miután az áldozat a támadásról beszámolt az édesanyjának, aki feljelentést tett.

A Bild című lap az online kiadásában hétfőn azt írta, hogy szemtanúk szerint további csoportos szexuális zaklatások, rablások is történhettek a karneválon.

A berlini rendőrség szerint a kultúrák karneválján nagyjából 650 ezer ember vett részt, és a rendezvény viszonylag békés volt, nagyobb rendbontás nem történt. A szilveszteri támadásokhoz hasonló esetek tömegrendezvények nélkül is előfordulnak, számuk emelkedik.

A kultúrák karneválját (Karneval der Kulturen) a főként külföldiek és bevándorlók lakta Kreuzberg kerületben rendezik meg 1996 óta minden évben. A pünkösdi parádé a különböző kultúrák és népek békés együttélését, a nyitottság és az elfogadás, a tolerancia eszméit hirdeti Berlinben, ahol nagyjából 180 nemzet, népcsoport képviselői élnek együtt. A négynapos esemény az egyik leghíresebb multikulturális fesztivál a világon, népszerűsége London Notting Hill-i vagy Rotterdam nyári karneváljához mérhető.

forrás:ma.hu

Allemagne molestation
Eve Teri attaques similaires de la nouvelle année se sont produits à Berlin carnaval culturel

[Caption id = “attachment_76574” align = largeur “de AlignLeft” = “150”] pays 1OO de www.fecsego.eu, sur tous les continents www.fecsego.eu 1OO pays sur tous les continents [/ caption]

Que Dieu bénisse et protège le www.fecsego.eu portail de nouvelles international Hongrie

Jusqu’à présent, trois femmes ont déposé une plainte pour harcèlement sexuel. La police demande des victimes supplémentaires pour se faire connaître.

Les villes allemandes de réveillon du vol du Nouvel An commis dans le groupe harcèlement sexuel et des cas similaires ont eu lieu au cours du week-end à Berlin carnaval culturel – a déclaré lundi à la Rundfunk Berlin-Brandenburg (RBB), la compagnie régionale des médias publics.

Selon le rapport, trois femmes ont déposé une plainte pour harcèlement sexuel. La police demande des victimes supplémentaires pour se faire connaître.

Le premier incident a eu lieu le samedi, les deux victimes d’un plus grand groupe d’hommes entourés et harcelés, les molestés et dont aucune ne fut prise à partir de votre téléphone mobile.

Au moment où la police est arrivée sur la scène, le groupe se dissout, mais trois suspects – deux hommes d’origine turque et un réfugiés apatrides – a réussi à appréhender la victime a été retourné au téléphone cellulaire.

L’autre incident a eu lieu vendredi, le 16 ans victime d’un groupe d’hommes encerclés et harcelés. Il a essayé d’échapper à l’anneau des attaquants, mais a échoué, alors seulement, quand un homme est venu à son aide et les assaillants menacé d’appeler la police. Selon le RBB à propos de l’incident jusqu’à lundi a pris connaissance de la police après que la victime a signalé l’attaque à sa mère, qui a déposé un rapport.

L’édition en ligne du journal Bild lundi a écrit que les témoins ont dit autre groupe de harcèlement sexuel, les vols aussi peut avoir eu lieu au carnaval.

La police de Berlin a déclaré le carnaval des cultures à environ 650 mille personnes ont assisté à l’événement et était relativement calme, la conduite plus désordonnée a eu lieu. Eve attaques de la nouvelle année se produisent sans cas similaires d’événements de masse, leur nombre est en hausse.

Le carnaval des cultures (Karneval der Kulturen), principalement habitée par des étrangers et des immigrés quartier de Kreuzberg se tient chaque année depuis 1996. Le défilé de Pentecôte des différentes cultures et nations de la coexistence pacifique, l’ouverture et l’acceptation, la tolérance favorise les idéaux de Berlin, où près de 180 nations, des représentants de groupes ethniques vivent ensemble. L’événement de quatre jours est l’un des festivals les plus multi-culturelle dans le monde, la popularité de Londres Notting Hill Carnival ou l’été de Rotterdam mesurées.

Source: ma.hu

Leave a Reply 216 megnézve, 1 alkalommal mai nap |