< Böngészés > Főoldal / Fecsegő hírek / Blog article: Clinton és Sanders komoly csatát vívott, Trump pedig ismét győzött///Sanders y Clinton se enfrentaron en una larga batalla, Trump se volvió a ganar

| Mobile | RSS

Clinton és Sanders komoly csatát vívott, Trump pedig ismét győzött///Sanders y Clinton se enfrentaron en una larga batalla, Trump se volvió a ganar

2016. május 18. | hozzászólás | Fecsegő hírek

Clinton és Sanders komoly csatát vívott, Trump pedig ismét győzőtt

www.fecsego.eu 1oo országban, minden földrészen

www.fecsego.eu 1oo országban, minden földrészen

Isten áldja meg a www.fecsego.eu nemzetközi hírportált és óvja Magyarországot!

Szoros győzelmet aratott a kedden tartott demokrata párti előválasztáson Hillary Clinton volt külügyminiszter Kentucky államban – közölte a helyi választási testület vezetője. A nyugati parti Oregon államban viszont a pályázó két politikus közül Bernie Sanders vermonti szenátor győzött.
Clinton és Sanders komoly csatát vívott, Trump pedig ismét győzőtt

A CNN amerikai hírtelevízió beszámolója szerint 99 százalékos feldolgozottság mellett Hillary Clinton a voksok 46,7 százalékát kapta, míg Bernie Sanders vermonti szenátorra a választók 46,3 százaléka szavazott. “Hillary Clinton nem hivatalosan győztes” – közölte Alison Lundergan Grimes, a Kentucky Állami Választási Bizottság elnöke.

Oregon államban Sanders és Trump győzőtt

Sanders a választók 53 százalékának támogatását szerezte meg, Hillary Clinton a voksok 47 százalékát kapta. Oregonban 74 kongresszusi küldött megnyerése volt a tét.

Clinton az úgynevezett szuperdelegátusokat nem számolva 1716, Sanders pedig 1473 delegátus támogatásával vágott neki a keddi előválasztásoknak, az elnökjelöltség elnyeréséhez 2383 küldött támogatása szükséges. Clinton több mint ötszáz, Sanders pedig mintegy negyven szuperdelegátus támogatását bírja.

A republikánusoknál tartott előválasztást Donald Trump nyerte, hiszen az ingatlanmágnás, milliárdos vetélytársai már kiszálltak a versenyből, így könnyedén szerezte meg az állam 25 pártküldöttének támogatottságát.

fecsego.eu)atv.hu/MTI

Sanders y Clinton se enfrentaron en una larga batalla, Trump se volvió a ganar

[Caption id = “attachment_76574” align = “AlignLeft” width = “150”] países 1OO www.fecsego.eu, en todos los continentes www.fecsego.eu 1OO países de todos los continentes [/ caption]

Que Dios bendiga y proteja el portal de noticias internacionales www.fecsego.eu Hungría!

Una victoria estrecha para la elección del Partido Demócrata se llevó a cabo el martes, la secretaria de Estado Hillary Clinton en Kentucky – dijo el jefe de la junta local de elecciones. Los políticos occidentales de la costa de Oregón, sin embargo, los dos candidatos son Bernie Sanders de Vermont senador ganó.
Sanders y Clinton se enfrentaron en una larga batalla, Trump se volvió a ganar

CNN informó que Estados Unidos hírtelevízió además de 99 por ciento de procesamiento de Hillary Clinton recibió el 46,7 por ciento de las urnas, mientras que el senador Bernie Sanders de Vermont, el 46,3 por ciento del electorado votó. “No oficial ganador de Hillary Clinton” – dijo Alison Lundergan Grimes, presidente de la Comisión Electoral del estado de Kentucky.

Oregon State Sanders y ganaron Trump

Sanders ganó el apoyo de los votantes de 53 por ciento, Hillary Clinton recibió el 47 por ciento de las urnas. Oregon delegación del Congreso tenía 74 ganar la apuesta.

Clinton llamó szuperdelegátusokat sin contar 1716, Sanders y lo cortó en 1473 con el apoyo de los delegados en las elecciones del martes para el 2383 elnökjelöltség enviados a obtener el apoyo necesario. Clinton más de quinientas, Sanders fue de unos cuarenta soportar el apoyo szuperdelegátus.

El republikánusoknál pre-elección fue ganada por Donald Trump como el magnate de bienes raíces, los rivales multimillonarios habían salido de la carrera, por lo que se pueden conseguir fácilmente el apoyo a los delegados del partido 25 de estado.

fecsego.eu) atv.hu/MTI

Leave a Reply 133 megnézve, 1 alkalommal mai nap |