< Böngészés > Főoldal / Fecsegő hírek / Blog article: 168 Óra Online írása „Orbán gazdagabb, mint Csányi Sándor”

| Mobile | RSS

168 Óra Online írása „Orbán gazdagabb, mint Csányi Sándor”

2016. május 19. | hozzászólás | Fecsegő hírek

168 Óra Online írása
„Orbán gazdagabb, mint Csányi Sándor”

www.fecsego.eu 1oo országban, minden földrészen

www.fecsego.eu 1oo országban, minden földrészen

Isten áldja meg a www.fecsego.eu nemzetközi hírportált és óvja Magyarországot!

Az Együtt szerint már a miniszterelnök a leggazdagabb magyar. Szigetvári Viktor, az ellenzéki párt elnöke a Népszabadságnak mondta el, hogyan jött ki a feltételezett 205 milliárd forintos ­vagyon.

Az Orbán-család vagyona mellett azokat a strómanokat vették számításba, akik jelenleg is nyíltan a miniszterelnök keze alatt dolgoznak – magyarázta Szigetvári a lapnak adott interjúban.

A Duna Aszfalt-vezér Szíjj László, a MET Zrt.-s Lakatos Benjámin, Garancsi István, Mészáros Lőrinc, Andy Vajna érdekeltségeit, valamint a Simicska–Nyerges-birodalom egyharmadát is hozzáadták, utóbbi esetében feltételezve, hogy a nagy összeveszés után már biztosan van valamiféle osztozkodás. Így olyan építőipari, agrár- és médiabirodalom jött ki, amellyel Orbán messze gazdagabb, mint Csányi Sándor.

Az Együtt elnöke szerint úgy lehetne ellenőrizni a politikusok gazdagodását, ha megvalósulna az adóbevallások részleges nyilvánossága, földhivatali és cégjogi nyilvántartásokkal összevetése, az egy háztartásban élő családtagok vagyonnyilatkozatainak nyilvánosságra hozása. Úgy látja: a lényeg, hogy a nyilvánosan elérhető adatokat össze lehessen vetni a vagyonnyilatkozatokkal, amelyekben okiratokkal alátámasztott és bizonyított tételek szerepelnek.
forrás:168óra

Leave a Reply 165 megnézve, 1 alkalommal mai nap |