< Böngészés > Főoldal / Fecsegő hírek / Blog article: Megtalálhatták az eltűnt repülő roncsdarabjait((( No pudieron encontrar las piezas perdidas de restos del avión

| Mobile | RSS

Megtalálhatták az eltűnt repülő roncsdarabjait((( No pudieron encontrar las piezas perdidas de restos del avión

2016. május 19. | hozzászólás | Fecsegő hírek

Megtalálhatták az eltűnt repülő roncsdarabjait

www.fecsego.eu 1oo országban, minden földrészen

www.fecsego.eu 1oo országban, minden földrészen

Isten áldja meg a www.fecsego.eu nemzetközi hírportált , ami jó nagyon jó

Az eltűnt egyiptomi utasszállító repülőgép után kutató görög fregatt két, narancssárga színű, a víz felszínén úszó műanyag tárgyat talált a tengeren a Görögországhoz tartozó Kárpathosz szigettől mintegy 420 kilométerre délre – jelentette csütörtökön a görög állami televízió a görög hadsereg vezérkarára hivatkozva.
Valamit találtak

Feltehetően az eltűnt egyiptomi gépről származó két tárgyat találtak a tengeren Kárpathosz görög szigettől délre – jelentette a görög állami televízió a hadsereg vezérkarára hivatkozva csütörtökök kora délután. A repülőgép után kutató görög fregatt két, narancssárga színű, a víz felszínén úszó műanyag tárgyra bukkant.
Az egyiptomi légitársaság Párizsból Kairóba tartó MS804-es járata 66 emberrel, 56 utassal és 10 fős személyzettel a fedélzetén május 19-én hajnalban tűnt el a radarernyőről.

Kárpathosznál történhetett a katasztrófa

A korábbi hírek szerint a Görögországhoz tartozó Kárpathosz sziget közelében, de egyiptomi légtérben zuhant le az EgyptAir légitársaság utasszállító gépe 66 emberrel a fedélzetén csütörtök hajnalban. A Párizsból Kairóba tartó repülőgépnek 11 ezer méteres magasságban veszett nyoma kairói idő szerint 02 óra 45 perckor. A pilóták nem adtak le vészjelzést. Halászok lángokat láttak a levegőben, amikor a gép eltűnt.

Nem voltak magyar utasok

A szerencsétlenül járt utasok többsége egyiptomi és francia, a Külügyminisztérium tájékoztatása szerint magyar állampolgár nem utazott a járaton. A görög és egyiptomi hatóságok mellett, a francia hadsereg is részt vesz az egyiptomi gép utáni kutatásra. Az egyiptomi kormányfő és a francia miniszterelnök sem zárta ki egyelőre, hogy terrortámadás okozta a katasztrófát.

Csecsemők az utasok között?

Az Egyptair légitársaság csütörtök hajnalban jelentette, hogy kairói idő szerint 02:45-kor eltűnt a radarernyőről egy Párizsból Kairóba tartó utasszállító gép. Az egyiptomi légitársaság első közlése szerint 56 utas és 10 fős személyzet tartózkodott a gépen. A CNN szerint két csecsemő is volt közöttük, és a pilóták nem adtak le vészjelzést. A gép mintegy 11 ezer méteres magasságban repült a Földközi tenger felett, és már az egyiptomi légtérben tartózkodott, amikor nyoma veszett. A kutató- és mentőalakulatok a helyszínre indultak. A BBC információi szerint a keresésbe a görög hatóságok is bekapcsolódtak.

Lezuhant egy afgán gép is

Szerdán lezuhant az azerbajdzsáni Silk Air légitársaság teherszállító gépe is Afganisztánban. A kilencfős személyzet életét vesztette, azeri, ukrán és üzbég állampolgárok szolgáltak a kereskedelmi gépen. A baleset nem sokkal felszállás után történt.

forrás:híradó.hu

No pudieron encontrar las piezas perdidas de restos del avión

[Caption id = “attachment_76574” align = “AlignLeft” width = “150”] países 1OO www.fecsego.eu, en todos los continentes www.fecsego.eu 1OO países de todos los continentes [/ caption]

Dios bendiga al portal de noticias internacionales www.fecsego.eu, lo cual es bueno muy bueno

Después de perderse el investigador avión egipcio fragata griega encontró dos de color naranja, flotando en los objetos de plástico de agua en el mar de pertenencia a la isla de Grecia Karpathos unos 420 kilómetros al sur – dijo el jueves la televisión estatal griega, en referencia a la griega Mayor del Ejército.
algo que se encuentra

Presumiblemente, los dos objetos desaparecieron desde el plano egipcio fue encontrado en el mar al sur de la isla griega de Karpathos – la televisión estatal griega dijo que el personal general del ejército, en referencia temprana jueves por la tarde. Después de la investigación aeroespacial fragata griega dos de plástico de color naranja flotando en los objetos en el agua surgió.
La aerolínea egipcia de París a El Cairo MS804 vuelo del titular de 66 personas, 56 pasajeros y la tripulación a bordo de las 10 personas el 19 de mayo fue el radarernyőről amanecer.

Kárpathosznál ocurrió el desastre

La unidad, de acuerdo con la noticia anterior en relación con Grecia, cerca de la isla de Karpathos, pero aerolínea egipcia EgyptAir se estrelló avión de pasajeros de las 66 personas a bordo en la madrugada del jueves. El avión de París a El Cairo la celebración de 11 mil metros de altitud desaparecido en el tiempo Cairo es 02 horas y 45 minutos. Los pilotos no emiten una alarma. Los pescadores vio llamas en el aire cuando el avión desapareció.

No había pasajeros en Hungría

La mayoría de los desafortunados pasajeros de Egipto y Francia, informando al Departamento de Estado, de acuerdo con los ciudadanos húngaros no viajó en el vuelo. Además de las autoridades griegas y egipcias, el ejército francés también está involucrado en la investigación después de que la máquina egipcia. El primer ministro egipcio, y el presidente francés, no descartaron un avance que fue causado por un ataque terrorista en el desastre.

Los niños menores de los pasajeros?

La aerolínea Egyptair madrugada del jueves informó que El Cairo tiempo 02: 45 pm radarernyőről desapareció de un avión de París a El Cairo plazo. La aerolínea egipcia reveló por primera vez, de acuerdo con 56 pasajeros y la tripulación de 10 personas se alojaron en el avión. Un CNN que dos bebés estaban entre ellos, y los pilotos no emiten una alarma. La máquina es de unos 11 mil metros de altitud volando sobre el mar Mediterráneo, y ha permanecido en la sala egipcia, cuando desapareció. Los equipos de búsqueda y rescate a la escena comenzaron. La BBC está implicado en la búsqueda, de acuerdo a la información de las autoridades griegas.

Afganistán es una máquina estrellado

El miércoles se estrelló en la línea aérea de carga azerí plano de seda de aire está en Afganistán. La tripulación de nueve murieron, Azerbaiyán, los ciudadanos de Ucrania y uzbekos que prestan servicio en la máquina comercial. El accidente se produjo poco después de despegar.

Fuente: Hirado.hu

Leave a Reply 102 megnézve, 1 alkalommal mai nap |