< Böngészés > Főoldal / Közélet / Blog article: Újabb riporterek dobták be a törölközőt a Tényekben

| Mobile | RSS

Újabb riporterek dobták be a törölközőt a Tényekben

2016. május 22. | hozzászólás | Közélet

Újabb riporterek dobták be a törölközőt a Tényekben

fecsego_avatar1

Isten áldja meg a www.fecsego.eu nemzetközi hírportált és óvja Magyarországot!

szerző:Gergely Zsófia

Folytatódik a Tények megújulása, már ha azt is annak vesszük, hogy további három riporter távozik a TV2 hírműsorától.

Rövid időn belül újabb három ember távozhat a Tények stábjából: információink szerint felállt a hosszú évek óta csatornánál dolgozó Ludmán Kata riporter, aki valószínűleg egy konkurens tévéhez igazol. Rajta kívül távozik Komár Tamás és Lapat Dániel, akik korábban az Aktív című műsorban dolgoztak, majd a Tények kibővítésével és bulvárosításával már a hírműsorban volt rájuk szükség.

Komár Tamás és Lapat Dániel is megerősítette, hogy valóban elhagyják a szerkesztőséget. Úgy tudjuk, mindhárman maguk mennek, szakmai, illetve morális okokra hivatkozva.

Az újabb fluktuációs hullámmal kapcsolatban kerestük Kőhegyi Annát, a műsor főszerkesztőjét, végül a sajtóosztály röviden megerősítette, hogy a három kolléga valóban távozik tőlük. “Ahogy azt korábban bejelentettük, az infotainment műsorok átalakítása zajlik, ami személyi változásokkal is jár” – írták.

Ahogy arról korábban többször is írtunk, sok munkája akad a HR-osztálynak, mióta Andy Vajna – állami banki segítséggel megvásárolta a TV2-t, majd kinevezte a Tények, illetve más „aktuális műsorok igazgatóságának vezetésére” Kökény-Szalai Vivient. Kökény-Szalainak ugyan korábban nem volt híradós tapasztalata, de jó kapcsolataira példa, hogy profin szelfizett Habony Árpád exnejével és Rogán Antal feleségével.

Szinte pont egy hónapja írtunk arról, milyen a hangulat a Tények stábjában, és hogy forrásaink szerint sokan kivárnak, illetve titokban keresik a lehetőséget, hogy távozzanak a kormányközelire átállított tévétől.

forrás:hvg.hu

Leave a Reply 145 megnézve, 1 alkalommal mai nap |
Tags: