< Böngészés > Főoldal / Életképek/bulvár / Blog article: Lázár totálisan megőrült!

| Mobile | RSS

Lázár totálisan megőrült!

2016. május 25. | hozzászólás | Életképek/bulvár

Lázár totálisan megőrült!

fecsego_avatar1
Isten áldja meg a www.fecsego.eu nemzetközi hírportált és óvja Magyarországot!

Amikor azt gondolod, lehet még lejjebb, szembesülnöd kell vele, hogy Lázár János képes felülmúlni önmagát és a pártját. A rendszerváltás óta eltelt időt is szemlézve talán ez a legeszementebb nyilatkozat, amit valaha tett egy kormányon lévő politikus…

Titkosszolgálati jelentések bizonyítják Soros György magyarországi befolyását, nincs olyan migránspárti, az ellenzékhez köthető szervezet, amely mögött ne az amerikai üzletember pénze lenne – ismertette képtelen agymenését Lázár János.

Az Atv.hu-n megjelent cikkben felidézték, a Miniszterelnökséget vezető miniszter múlt heti sajtótájékoztatóján azt mondta: Soros György, az Amerikai Demokrata Párt egyik befolyásos támogatója, a Clinton-házaspár mecénása mindent megtesz annak érdekében, hogy helyet csináljon a nézeteinek, és arra lehet számítani, hogy aktívan is kész fellépni az egyik legveszélyesebbnek tekintett európai politikai ellenfele, az Orbán-kormány ellen.

Mint írták, megkérdezték Lázárt, hogy vannak-e közvetlen bizonyítékaik, amelyekből kiderül, hogyan befolyásolja Soros a migráns-ügyet Magyarországon. Ő válaszában leszögezte, hogy megítélésük szerint ma nincs olyan, az ellenzékhez köthető szervezet, amely mögött ne Soros György pénze lenne, e finanszírozásoknak köszönhetően pedig a magyarországi civilek a valós erejüknél nagyobb befolyásra tesznek szert a magyar társadalomban.

Lázár János a cikk szerint úgy fogalmazott: “a migránskérdésről elhangzó demokrata megszólalások mögött is Sorost halljuk, hiszen a legfőbb szponzora annak a politikai oldalnak. Ő így harcol a meggyőződéséért, mi a magunk módján”. A miniszter közölte: nincs is más bizonyítékra szükség, miután Soros elismerte, hogy Orbán Viktor a legveszélyesebb európai ellenfele.

Az Atv.hu felvetésre, hogy közvetlenebb bizonyítékokra is szükség lenne ahhoz, hogy “a teljes hazai migránspárti civil szférát Soros György befolyási övezetének” tekintsék, Lázár János azt mondta: “természetesen vannak olyan titkosszolgálati jelentések, amelyek alapján ez az állítás” bizonyítható, de ezek nem publikusak – áll a cikkben.
Forrás: Sztárklikk
Szerző: Jabronka Richárd

Leave a Reply 720 megnézve, 1 alkalommal mai nap |