< Böngészés > Főoldal / Fecsegő hírek / Blog article: Négyezer kisgyereknek veszett nyoma Magyarországon/// Cuatro mil niño pequeño desapareció en Hungría

| Mobile | RSS

Négyezer kisgyereknek veszett nyoma Magyarországon/// Cuatro mil niño pequeño desapareció en Hungría

2016. május 26. | hozzászólás | Fecsegő hírek

Négyezer kisgyereknek veszett nyoma Magyarországon

www.fecsego.eu 1oo országban, minden földrészen

www.fecsego.eu 1oo országban, minden földrészen

Isten áldja meg a www.fecsego.eu nemzetközi hírportált és óvja Magyarországot!

Tavaly egy kisvárosnyi gyerek eltűnését jelentették a rendőrségnek – hívta fel a figyelmet az eltűnt gyermekek világnapjához kapcsolódó Ezer Lámpás Éjszakája programot szervező cég az MTI-hez eljuttatott közleményében.

Az Országos Rendőr-főkapitányság Hermon körözési nyilvántartási rendszere szerint 16 429 14-18 éves fiatal eltűnésével összefüggésben rendeltek el nyomozást, míg a 14 év alattiaknál 2850 esetben kellett mozgósítani a nyomozó hatóságot. Összességében 19 279 körözést indítottak el a rendőrök tavaly a 18 évnél fiatalabbak eltűnésével kapcsolatban. Jelenleg több mint 4 ezer kiskorút nem találnak a szülők és a hozzátartozók.

Az eltűnt gyermekek világnapja május 25., ehhez kapcsolódóan vasárnap hatodik alkalommal rendezik meg az Ezer Lámpás Éjszakája programsorozatot. A kampányban 13 város vesz részt, minden helyszínen jótékonysági koncertekkel, családi és gyerekprogramokkal, valamint bűnmegelőzési tanácsadással hívják fel a figyelmet a csellengés veszélyeire.

A vasárnapi programokon több mint hatvan együttes és énekes vállal szerepet, a társadalmi célú rendezvényen többek közt olyan fellépők állnak majd színpadra, mint Curtis, Radics Gigi, a Holdviola, Nagy Feró és a Beatrice, a Sugarloaf, a Ladánybene 27, a Belmondo, ByeAlex és a Slepp.

Az eseményen 12 ezer világító lufit engednek a magasba, így szeretnék jelezni, hogy minden gyereket hazavárnak.

fecsego.eu/atv.hu / MTI

Cuatro mil niño pequeño desapareció en Hungría

[Caption id = “attachment_76574” align = “AlignLeft” width = “150”] países 1OO www.fecsego.eu, en todos los continentes www.fecsego.eu 1OO países de todos los continentes [/ caption]

Que Dios bendiga y proteja el portal de noticias internacionales www.fecsego.eu Hungría!

El año pasado, los niños pequeños városnyi informaron desaparición a la policía – llamaron la atención relacionada con la desaparición de niños en todo el mundo el día de Arabian Night Lights director del programa de la empresa MTI que ofrecer remitido un comunicado.

El sistema de registro que circunda Hermón Policía Nacional, de acuerdo con una investigación disponible en combinación con la desaparición de 16 429 jóvenes de edades 14-18, mientras que los menores de 14 años en 2850 tuvieron que ser movilizado a la autoridad investigadora. En total, 19 279 orden lanzada por la policía el año pasado en relación con la desaparición de 18 años de edad. Hay más de cuatro mil menores no encuentran a sus padres y parientes.

Los niños desaparecidos en todo el mundo de 25 de mayo, esta conexión se llevará a cabo el domingo para la sexta vez en la serie de programas Mil luces de noche. Las 13 ciudades que participan en la campaña, cada uno de los programas infantiles de caridad sitio de conciertos, la familia y la prevención del delito y consejos para aumentar la conciencia de los peligros de csellengés.

Los programas de los domingos más de sesenta banda y cantantes juegan un papel, a través de eventos sociales, incluyendo a los artistas se destacan en el escenario como Curtis, Gigi Radics, un Holdviola, Gran Fero y Beatrice, el Pan de Azúcar, el Ladánybene 27, el Belmondo, ByeAlex y séquito.

En el evento, de 12 mil globo ligero deja en el aire, así que me gustaría decir que todos los niños se espera en casa.

fecsego.eu/atv.hu / MTI

Leave a Reply 147 megnézve, 1 alkalommal mai nap |