< Böngészés > Főoldal / Közélet / Blog article: Szegedi Tudományegyetem; Baksi faluvezető Búza Zsolt érettségije misztikum az egyetem számára is!

| Mobile | RSS

Szegedi Tudományegyetem; Baksi faluvezető Búza Zsolt érettségije misztikum az egyetem számára is!

2016. május 26. | hozzászólás | Közélet

Szegedi Tudományegyetem; Baksi faluvezető Búza Zsolt érettségije misztikum az egyetem számára is!

Ma – 2016, május 26- telefonon megkerestem a SZTE kommunikációs – már többször- igazgatóját Bittner Pétert, s kértem a Búza Zsolt érettségiével kapcsolatos vizsgálati jegyzőkönyv másolatát!

Sajnos ez idáig nem érkezett meg,- túl lépte az jog által megadott 30 napot- amit sem megerősíteni, sem megerősíteni nem tudták!

Bittner Úr többször leírta, hogy a Baksi önkormányzatnak nyílván kell tartania Búza faluvezető érettségijét és minden személyes adatait!

A jegyző Úr, – bíróságon- úgy nyilatkozott, Őt nem érdekli ez a téma. Ejha!

Véleményünk szerint Búza Zsolt faluvezető nem bocsátható államvizsgára, mivel nem tisztázta az ellene felmerülő közérdekű adatok iránti kéréseket!!!
Csak az bocsátható államvizsgára, aki minden feltételnek megfelel!!!!!

A bírósági tárgyalás Június 29 én lesz nemcsak ebben az ügyben. Ha a bíróság elrendeli az eredeti érettségi bemutatását, akkor….

A beszélgetést követően felhívtam az Oktatásért Felelős Államtitkárság titkárságát és beszámoltam az ez idáig fejleményekről s kértem a támogatásukat. Megígérték, hogy megteszik a szükséges lépéseket, hisz ez közérdekű adat igénylés!Meglepődtek, hisz az SZTE -nek vizsgálni kellett volna – már rég- a közérdekű adatok megismerésére irányult kérdést, valamint felfüggeszteni Búzát a kollokválás alól, addig még nem tisztázza az érettségijével kapcsolatos anomáliákat! Ergo: államvizsgára nem bocsátható!

Visszahívtam Bittner Péter kommunikációs igazgatót, akivel baráti alapon közöltem a beszélgetést.

Köti az ebet a karóhoz…csak az a kérdés mikor szakad el a lánc!!!
2016, május 26

Oláh István László

Leave a Reply 264 megnézve, 1 alkalommal mai nap |
Tags: