< Böngészés > Főoldal / Fecsegő hírek / Blog article: Dráma: A riporterek szeme láttára süllyedt el a menekülteket szállító hajó/// Drame: Les journalistes devant ses yeux coulé un bateau transportant des réfugiés

| Mobile | RSS

Dráma: A riporterek szeme láttára süllyedt el a menekülteket szállító hajó/// Drame: Les journalistes devant ses yeux coulé un bateau transportant des réfugiés

2016. május 27. | hozzászólás | Fecsegő hírek

Dráma: A riporterek szeme láttára süllyedt el a menekülteket szállító hajó

www.fecsego.eu 1oo országban, minden földrészen

www.fecsego.eu 1oo országban, minden földrészen

Isten áldja meg a www.fecsego.u nemzetközi hírportált és óvja Magyarországot!

Újabb menekülthullám indult Európa felé. A jó időt kihasználva rengetegen vágtak neki hajókkal a kockázatos útnak Líbiából Olaszország felé. 24 óra alatt mintegy háromezer migránst mentettek ki olasz hajók a tengerből, de sok embernek már csak a holttestét tudták kiemelni a vízből.

Lejátszás

Már számos tragédia történt a Földközi-tengeren, de most először készültek felvételek arról, ahogyan egy migránsokkal túlzsúfolt hajó felborul. A Líbiából indult lélekvesztő fedélzetén több mint 500 ember tartózkodott, amikor a tengerbe borultak.

forrás: reutersForrás: Reuters

Szerencséjükre épp a közelében járt az egyik olasz őrnaszád, amelynek legénysége a legtöbb menekültet megmentette, de volt, akinek már későn érkezett a segítség. Legalább 7 ember a tengerbe veszett, legalábbis ennyi holttestet emeltek a fedélzetre, de félő, hogy több az áldozatok száma.

forrás: reutersForrás: Reuters

A mentési missziót irányító olasz haditengerészet tájékoztatása szerint 24 óra alatt 23 mentőakciót hajtottak végre a Földközi-tengeren. A térségben állomásozó minden hajót be kellett vetni a csónakokkal és kisebb hajókkal Európába igyekvő migránsok kimentéséhez.

forrás: reutersForrás: Reuters

Az ENSZ Menekültügyi Főbiztossága közölte, hogy az év eleje óta 34 ezernél több migráns érte el az olasz partokat. Ez több, mint a tavalyi év hasonló időszakában volt.

forrás: reutersForrás: Reuters

A balkáni folyosó lezárása és az Európai Unió valamint Törökország kötött megállapodás miatt az Európába tartó menekültek számára újra Líbia kínálja a legjobb esélyt, annak ellenére, hogy az elmúlt években közel 10 ezren vesztek itt a tengerbe.

forrás: reutersForrás: Reuters

fecsego.eu/atv.hu

 

Drame: Les journalistes devant ses yeux coulé un bateau transportant des réfugiés

pays www.fecsego.eu 1OO sur tous les continents
pays www.fecsego.eu 1OO sur tous les continents

Que Dieu bénisse et protège portail nouvelles internationales Hongrie!

Une autre vague de réfugiés vers l’Europe. Beaucoup de gens qui profitent du beau temps ils ont commencé les navires voyage risqué en Italie depuis la Libye. 24 heures environ trois mille migrants ont été sauvés de la mer par des navires italiens, mais beaucoup de gens ne connaissent que de l’eau dans le corps.
jouer

Il existe déjà de nombreuses tragédies se sont produits dans la Méditerranée, mais pour les premiers enregistrements de temps fait de la façon dont surpeuplée avec les migrants dans un chavirement de bateau. La Libye à bord du canot de sauvetage a été lancé plus de 500 personnes présentes quand ils sont tombés dans la mer.

Source: reutersForrás: Reuters

Heureusement juste eu un un őrnaszád près italien dont l’équipage a sauvé la plupart des réfugiés, mais qui viennent tard pour aider. Au moins sept personnes ont perdu en mer, est du moins ce cadavre a été érigé sur le pont, mais il y a des préoccupations que plus le nombre de victimes.

Source: reutersForrás: Reuters

Informer le commandement de la mission de sauvetage, selon la marine italienne en 24 heures 23 d’opération de sauvetage a été menée dans la mer Méditerranée. tous les navires stationnés dans la région avaient mis en bateaux et de petits navires de sauvetage migrants dans leur chemin vers l’Europe.

Source: reutersForrás: Reuters

Le Haut Commissaire des Nations Unies pour les réfugiés a déclaré que depuis le début de l’année, 34 de plus d’un millier de migrants ont atteint la côte italienne. Ce fut plus que la même période l’an dernier.

Source: reutersForrás: Reuters

En raison de la fermeture et de l’Union européenne, la Turquie et l’accord du corridor des Balkans avec les réfugiés de retour en Libye pour l’Europe, il offre la meilleure chance, en dépit du fait que ces dernières années près de 10 mille personnes ont perdu dans la mer.

Source: reutersForrás: Reuters

fecsego.eu/atv.hu

Leave a Reply 107 megnézve, 1 alkalommal mai nap |