< Böngészés > Főoldal / Sport / Blog article: Kézilabda Idegtépő hosszabbítás, majd büntetők után bukta a Veszprém a Kielce-harcot))) handball Éprouvant pour les nerfs temps supplémentaire et puis des sanctions après une pierre d’achoppement dans la lutte Veszprém à Kielce

| Mobile | RSS

Kézilabda Idegtépő hosszabbítás, majd büntetők után bukta a Veszprém a Kielce-harcot))) handball Éprouvant pour les nerfs temps supplémentaire et puis des sanctions après une pierre d’achoppement dans la lutte Veszprém à Kielce

2016. május 30. | hozzászólás | Sport

Kézilabda
Idegtépő hosszabbítás, majd büntetők után bukta a Veszprém a Kielce-harcot

www.fecsego.eu 1oo országban, minden földrészen

www.fecsego.eu 1oo országban, minden földrészen

Isten áldja meg a www.fecsego.eu nemzetközi hírportált és óvja Magyarországot!

9-es gólelőnyről nem sikerült nyerni. 39:38-ra nyert a Kielce a Bajnokok Ligájának döntőjében.

Az első félidőben egy ötperces szakaszt leszámítva nagyszerűen játszott a magyar együttes, amely a fordulás után is remekelt, s a 46. percben már 28-19-re vezetett. Ezután azonban minden idők egyik legnagyobb “feltámadását” mutatta be a Kielce: sorozatban kilenc gólt dobott, így az 57. percben egyenlített. A hajrában Mirko Alilovic két büntetőt hárított, de a lengyelek három másodperccel a vége előtt ráadásra mentették az összecsapást. A túlórában a Veszprém egyenlített két másodperccel a vége előtt, a büntetőpárbajban azonban jobb volt a Kielce.

A Veszprém az elveszített BL-döntő előtt ebben a szezonban megnyerte a magyar bajnokságot, Magyar Kupát, magyar szuperkupát, a SEHA Ligát, míg a klub-világbajnokságon második lett.

Férfi BL, négyes döntő (Köln), döntő: Kielce (lengyel)-MVM Veszprém 39-38 (13-17, 29-29, 35-35, hétméteresekkel: 4-3) ————————————————————————— Köln, Lanxess Aréna, 19 750 néző, v: Lopez, Ramirez (spanyol) gól: Reichmann 8, Bielecki 6/2, Lijewski 5, Zorman 4, Aguinagalde 4, Jurecki 3, Strlek 3, Jachlewski 2, illetve Ugalde 7, Nilsson 6, Ilic 6/1, Nagy 5, Plmarsson 5, Lékai 3, Sliskovic 1, Marguc 1, Iváncsik 1 hétméteresek: Strlek, Bielecki, Reichmann, Aguinagalde, illetve Ilic, Sliskovic, Palmarsson

Mindkét csapatnak története legnagyobb sikerét jelentette a BL-diadal: a Veszprém 2002-ben és tavaly is volt már finalista, de ott nem tudott győzni, míg a Kielce először került be a legrangosabb sorozat döntőjébe.

A kapuban az elődöntő egyik hőse, Mikler Roland kezdett, más személyi változás nem történt a szombati, Kiel elleni összecsapáshoz képest. A lelátón nyomasztó volt a veszprémi “hangfölény”.

Remek védekezéssel nyitott a magyar csapat, és a korábbi BL-győztes Andreas Nilsson (2013), Aron Palmarsson (2010, 2012) és Momir Ilic (2010, 2012) vezérletével, valamint Mikler védéseivel elhúzott 4-1-re. Az ellenfél a 6. perc végén dobta első gólját, azt is emberelőnyben, miután Schuch Timuzsint kiállították. Később Mirsad Terzic is kiült, Krzysztof Lijewski találataival pedig közelebb zárkózott a lengyel bajnok.

Palmarsson helyett Lékai Máté, aki az elődöntőben pihentetett, ment be irányítónak, és amikor 5-3 után 8-4-re módosult az állás, a Kielce kapust cserélt: Slawomir Szmalt Marin Sego váltotta. A spanyol bírók nem tűrték a mezrángatást, Mateusz Kus ült ki ezért két percre. A Barcelonával kétszer (2005, 2011) BL-nyertes Nagy László és Lékai is eredményes volt, a Kielce edzője pedig kénytelen volt időt kérni.

A folytatásban Mikler kivédte a kétszeres BL-győztes (Kiel: 2010, 2012) Tobias Reichmann hétméteresét, ettől és Lékai újabb góljától még hangosabb lett a lelátó. A 23. percben Renato Sulic combsérülést szenvedett, nem tudta folytatni a játékot. Javuló védekezéssel és beállósjátékkal felzárkózott a Kielce, így Palmarsson visszaállt. A szünet előtti hajrában a nagy rohanásban elfáradtak a lengyelek, emiatt a félidő záró öt percét elveszítették 4-1-re.

A második félidőt egy-egy kapufa vezette be, majd Nilsson találatával már 18-13-ra vezetett a magyar bajnok. Nagyot és Kust kiállították, Gaspar Marguc pedig ziccert rontott. Egy darabig maradt a négy-ötgólos különbség, majd azonos létszámnál tovább nőtt a veszprémi előny. Ez azért volt biztató, mert a Final Four történetében eddig még egyetlen csapat sem tudott fordítani hatgólos vagy annál nagyobb hátrányból.

A Kielce trénere a 39. percben, 23-16-nál időt kért. A Veszprém viszont nem fáradt, Xavi Sabaté jól cserélt, és ekkor nem volt üresjárat. A védelem változatlanul jól zárt, az indításgólokból pedig mindig megnyugtató maradt az előny. Szűk negyedórával a vége előtt 28-19 volt az állás.

Egy emberelőnynél azonban újra lendületbe jött az addig vergődő a Kielce, amely az 51. percre 28-24-re zárkózott fel.

Időt kért a Veszprém, ám most már megint egy elszánt ellenféllel és nem egy megtört csapattal kellett csatáznia. Szmal védéseivel tartást adott, a túloldalon pedig Miklert Mirko Alilovic váltotta. Terzicet kiállították, majd már az egyenlítésért harcolt a Kielce, amely Karol Bielecki büntetőjével össze is jött (28-28).

Nagy lövését Szmal a gólvonalon hárította, aztán újabb büntetőt kapott a Kielce. Bielecki kísérletét Alilovic kivédte. A 13 perces veszprémi gólcsendet Ilic törte meg, csak közben csapata kilenc gólt kapott. A Veszprém horvát kapusa Manuel Strlek hétméteresét is kivédte, így a győzelemért támadott a Veszprém. Az újabb gól nem jött össze, a lengyeleknek pedig maradt tíz másodpercük, hogy hosszabbításra mentsék az összecsapást. Időt kértek, majd az adódó lövőhelyzetet Lijewskire játszották ki, aki három másodperccel a vége előtt a jobb felső sarokba bombázott.

Jött a 2×5 perces hosszabbítás, amelynek elején az egész mérkőzésen először vezetett a Kielce. Ám Cristian Ugalde két találatával fordított a Veszprém. A lépéselőny megmaradt, ráadásul Michal Jureckit kiállították, Ilic pedig góllal büntetett. A fordulást követően a szerb sztár büntetőt rontott. Nagy üres kapus gólt dobott az emberhátrányban vészkapussal játszó riválisnak, amelyben azonban maradt még erő, és fordított az utolsó percbe érve. Kőkemény védekezés miatt azonban emberhátrányba került a Kielce, két másodperccel a vége előtt pedig Ugalde mentette büntetőpárbajra a csatát.

A hétméteresek során Ivan Cupic, illetve Marguc és Terzic hibázott, így a Kielce nyerte minden idők egyik legizgalmasabb döntőjét.

forrás:ma.hu

handball
Éprouvant pour les nerfs temps supplémentaire et puis des sanctions après une pierre d’achoppement dans la lutte Veszprém à Kielce

[Caption id = “attachment_76574” align = largeur “de AlignLeft” = “150”] pays 1OO de www.fecsego.eu, sur tous les continents www.fecsego.eu 1OO pays sur tous les continents [/ caption]

Que Dieu bénisse et protège le portail de nouvelles international www.fecsego.eu Hongrie!

9 gólelőnyről échoué à remporter. 39: 38 à Kielce a remporté la finale de la Ligue des Champions.

Dans la première moitié, sauf pour un segment de cinq minutes, il a joué grand groupe hongrois qui a excellé après l’accident, et à la 46e minute, il a été emmené 28-19. Mais un des plus grands «résurrection» de tous les temps a été dévoilé au Kielce: lancer une série de neuf buts, dont l’égaliseur 57 minutes. Le sprint Mirko Alilovic deux pénalités enregistrées, mais les Polonais trois secondes avant la fin du rappel a été sauvé affrontement. Les heures supplémentaires Veszprém a égalisé deux secondes avant la fin, mais les tirs au but était mieux à Kielce.

Le Veszprém perdu avant la finale de la Ligue des Champions cette saison, a remporté le Championnat de Hongrie, la Coupe de Hongrie, hongrois Super Coupe, la Ligue SEHA, tandis que le club est devenu le deuxième championnat du monde.

Ligue des Champions Hommes, quatre finales (Cologne), Final: Kielce (Pologne) -MVM Veszprém 39-38 (13-17, 29-29, 35-35, avec sept mètres: 4-3) ———- ————————————————– ————— Cologne Lanxess Arena, 19 750 vues, v Lopez, Ramirez (Espagne) buts: 8 6/2 Reichmann Bielecki, Lijewski 5, 4 Zorman, Aguinagalde 4 , Jurečka 3, strlen 3, Jachlewski deux ou Ugalde 7, Nilsson 6, Ilic 6/1, Big 5, Plmarsson 5, Lekai 3, Sliskovic 1, Marguc 1, Iváncsik un sept mètres de long: STRL, Bielecki, Reichmann, Aguinagalde et Ilic, Sliskovic, Palmarsson

la plus grande histoire de succès des deux équipes dans le triomphe de la Ligue des Champions signifiait l’Veszprém était en 2002 et finaliste l’année dernière déjà, mais ils ne pouvaient pas surmonter, et l’Kielce était la première fois en finale de la prestigieuse série.

La porte de l’un des héros demi-finale, Roland Mikler a commencé, aucun autre changement de personnel par rapport à l’affrontement de samedi contre Kiel. Les gradins étaient écrasantes en Veszprém “position de son”.

Grands moyens de défense ouverts à l’équipe hongroise, et l’ancien vainqueur de la Ligue des Champions Andreas Nilsson (2013), Aron Pálmarsson (2010, 2012) et Momir Ilic (2010, 2012) guidées par et tiré Mikler védéseivel 4-1. L’adversaire a jeté à la fin de la première équipe après 6 minutes, il est un avantage de l’homme après Schuch Timuzsint émis. Plus tard, Mirsad Terzic a également siégé, les résultats de recherche Krzysztof Lijewski! Aloof et plus proche des champions polonais.

Au lieu de cela Palmarsson Lekai Matthew, qui a mis de côté les demi-finales, il est entré dans un chef de file, et quand le score changé par le gardien Kielce après une 5-3 8-4 a été changé: Sławomir Szmal Marin Sego remplacé. Les arbitres espagnols ne sont pas tolérés dans mezrángatást, Mateusz Kus donc assis à deux minutes. Le Barcelona à deux reprises (2005, 2011) László Nagy et BL-winning Lekai a réussi à l’entraîneur Kielce a été contraint de demander du temps.

Le saut Mikler a empêché le vainqueur de la Ligue des Champions doubles (Kiel: 2010, 2012) Tobias Reichmann de sept mètres, et d’une autre góljától Lekai est devenu encore plus fort dans les gradins. 23 minutes Renato Sulic a subi une blessure à la cuisse et ne pouvait pas continuer le jeu. Amélioration des défenses et beállósjátékkal pris dans Kielce, alors Palmarsson restauré. Le sprint avant la pause, la ruée des Polonais fatigué, donc la moitié des dernières cinq minutes de perdu 4-1.

Dans la seconde moitié conduit à un objectif et les résultats de Nilsson avaient mené 18-13 sur le champion hongrois. Nagy et délivré Kust, Gaspar a couru Marguc les extras. Pendant un certain temps, la différence était de quatre ou cinq buts, et même les effectifs ont augmenté autre avantage de Veszprém. Cela est encourageant, parce que le Final Four l’histoire seule équipe à ce jour n’a pas pu être payé six buts handicap ou plus.

Le formateur de Kielce pour la 39e minute, 23-16 à l’époque. Le Veszprém, mais pas fatigué, Xavi échangé Sabaté bien, et puis n’a pas été inactif. La défense est toujours bien fermé, et indításgólokból était toujours rassurant avantage. quarts serrés d’une heure avant la fin de la partition était 28-19.

Cependant, une dynamique de emberelőnynél reviendra se tordant de Kielce, qui est de 51 minutes de rattrapage 28-24.

Veszprém pendant un certain temps, mais maintenant un ennemi déterminé, pas une équipe brisée a dû se battre avec son nouveau. entretien védéseivel Szmal donné de l’autre côté et a été remplacé par Mirko Alilović Miklert. Terzic est délivré, il aura été l’égalisation combattu dans Kielce que Karol Bielecki modèle pénal a également été abordée (28-28).

Haute Szmal tiré de la ligne de but enregistré, puis a obtenu une autre pénalité à Kielce. Bielecki tente de Alilovic empêchée. Le 13-minute Veszprem gólcsendet Ilic a éclaté, juste au moment où son équipe a reçu neuf buts. Le gardien croate Manuel Veszprém strlen a également sauvé sept mètres, donc une victoire attaqué à Veszprém. Le nouvel objectif ne sont pas venus, les Polonais restait dix secondes pour sauver le choc des heures supplémentaires. Le temps a été demandé, et la situation de prise de vue Lijewskire résultant joué dans le coin supérieur droit, qui a tiré à seulement trois secondes avant la fin.

Puis vint le 2×5 minute des heures supplémentaires, ce qui a conduit au début de l’ensemble du jeu pour la première fois à Kielce. Mais deux coups sûrs avec Cristian Ugalde inverser le Veszprém. L’avantage gauche-moteur, en plus de Michal Jureckit émis, Ilic est un des objectifs criminels. Après avoir tourné la peine de éclat d’étoile serbe. Grand gardien de but a jeté l’urgence gardien mains vides jouant un rival, qui, cependant, est restée forte, et l’inverse dans le dernier argument de minute. Cependant, parce que les gens ont été la roche solide défense dans une situation désavantageuse à Kielce, deux secondes avant la fin de l’Ugalde sauvé büntetőpárbajra la bataille.

Au cours de la semaine, Ivan Cupic mètres de long et Marguc Terzic et le score à Kielce a remporté une des finales les plus excitants de tous les temps.

Source: ma.hu

Leave a Reply 2547 megnézve, 1 alkalommal mai nap |
Tags: